Ha elemmel megy és fényes, kell!

Archives for: "January 2008"

Kiállítás gyerekekkel

  01/28/08 11:37 am, by , Categories: Média
Szombaton megnéztük a gyerekekkel a Szépművészeti Múzeumban a Mantegnától Hogarthig című kiállítást. Feleségemmel a tavalyi londoni úton megnéztünk egy Hogarth kiállítást a Tate-ben, és tetszett, így választottuk ezt a rézkarcos tárlatot.… more »

Csinálj menő indie albumot

  01/22/08 05:41 pm, by , Categories: Média
Követve ezen a blogon az instrukciókat, nekem ez az album jött össze: Így csinálhatsz te is: Wikipedia random cikk linkre mész. A cikk címe az együttes neve A véletlenszerű idézetek oldalon az utolsó 4 szó adja az album címét A Flickr érdekes fotók… more »
3 comments »

Mobil tartalom

  01/20/08 01:25 pm, by , Categories: Média
A Slashdoton megint előkerült ez a hír: "Mobil telefonokon készült regények a japán bestseller lista tetején". Érdekes téma a mobilon írás is (az OK, hogy bepötyögik a szöveget, de szerkeszteni, mozgatni, átnézni biztos nehezebb), de nálunk a mobil… more »
3 comments »

Playcount

  01/04/08 08:22 pm, by , Categories: Média
Ahogy mások is tették, íme a jelenleg legtöbbet hallgatott számaim listája. A playcount szám lényegesen alacsonyabb, mint a linkek mögött található blogokban, mivel az iTunes adatbázisom nemrég lett újra létrehozva. Látszik belőle, hogy főleg… more »
1 comment »

Search

  XML Feeds

Multiple blogs solution
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Open Source CMS