Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Könyv franchise-okSport, futás, motiváció és hiúság »

37

  06/24/11 09:51 am, by , Categories: Általános

37 év az már sok. Épp a napokban voltam "menedzserszűrésen", és meglepetéssel tapasztaltam, hogy prosztataellenőrzés kell már ilyen korban (Auuu!!).

Egyébként jól vagyok. Szerintem még nem voltam fizikailag ilyen jó állapotban, mint így 37 évesen, szóval ebből a szempontból nincs baj. Tavaly év elején egy gyorsított lefolyású "midlife crisis" eseményt is összehozott az élet, szóval emiatt sem kell már aggódnom. Boltban, liftben, itt-ott már évek óta csókolommal köszönnek a tinik, sőt a huszonévesek is mondják, hogy "tessék itt fizetni", szóval hozzászoktam, hogy kívülről már nem tűnök fiatalembernek.

A régi kedvenc együtteseim pedig nyugdíjkiegészítésként újra összeállnak nosztalgiakoncertekre, már ahol elegen maradtak életben.

Ha még ilyen pozitív gondolatokat keresek, az jut még eszembe, hogy legalább nem 40!

Azért meg vagyok róla győződve, hogy nem maradtam le semmiről, még bármit megtehetek, kipróbálhatok, vagy épp megváltoztathatok. Mondok egy példát: tavaly jöttem rá, a Put This On című remek blogot követve, hogy az utóbbi harmincegynéhány évben rosszul kötöttem be a cipőmet. Egy apró különbség (8:18 a videóban), a végén a hurkot hátulról indítom, és hirtelen erősebb a kötés, máris kevesebb a bosszúság.

Ilyen jellegű meglepetéseket várok a következő évtől is!

2 comments

Zephyr

Boldog szülinapoot FB2!!! :D Sok jó videojátékot, és jó egészséget!

06/24/11 @ 11:16 am
iSandor

Szerintem 35 éves kor után kezdődik az élet. Addig sokat kell dolgozni, előteremteni sok mindent, és csak kb 35 év után lehet ennek az eredményeit teljes mértékben igénybe venni.

Úgyhogy boldog szülinapot. :)

06/24/11 @ 11:42 am
 

©2021 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Open-Source CMS