Ha elemmel megy és fényes, kell!
« BiometrixSzemélyiség »

Aprósütemény

  06/13/06 12:57 pm, by , Categories: Általános

Munkahelyi meg egészségügyi meg egyéb ügyekben akkora káosz uralkodik épp a fejemben, hogy inkább nem is próbálok itt korrekt, szerkesztett blogbejegyzéseket gyártani, de gondoltam megosztom itt a nyers információmorzsákat.

Egészségügyileg az a helyzet, hogy lézeres megoldással leégettek rólam pár nagy anyajegyet. Ez egyébként teljesen fájdalommentes dolog volt, attól eltekintve, hogy szólhattak volna, hogy borotváljam le a mellkasom a műtét előtt. Szőrtelenítés ragtapasszal, aúúú.
Most kábé 4 hét lesz, amíg meggyógyulok, addig minden öltözés meg fürdés eléggé kínlódós. Ja, és picit mindig elájulok, mikor meglátom magamon a krátereket.
Legalább a fiamra nagy benyomást tett, hogy IGAZI lézersebem van, mint a Csillagok Háborújában.

A család is jól van, fiam köhög és piros a torka, a lányom pedig gyomorvírusos (abból is kaptam én is), szóval jól kezdjük a nyarat. Tegnap otthon is maradtam, és hármasban toltuk a PS2 játékokat a tévé előtt, alacsony enerigaszinten.

Ami jó dolog, hogy (kicsit beleunva a platformos-ugrálós játékokba), valami mélyebb játékélményt nyújtó játékra vágytam, és impulzusvásárlás keretében vettem egy Obliviont XBOX360-ra. Erről majd biztos írok majd, de tényleg olyan jó, mint ahogy mindenki mondja. Egyedüli szívás, hogy az xboxon a VGA kimenetet használva torzul a kép, és csúcsfej mindenki benne. A játék maga viszont remek.

A cégnél iszonyú hajtás van, hetente 1-2-3 új potenciális kliens látogat meg bennünket, remélem ez a dolog kicsit lecseng a hónap végére. Jó dolog a sok új bizniszlehetőség, csak most már legyen egy pár unalmas hét, hogy összeszedjem magam meg a sok apró feladatot, ami emiatt kimaradt.

Amúgy amikor ilyen stesszes hangulatban vagyok, mindig erős kényszert érzek vásárlásra, lehet hogy veszít a józan ész, és én is beruházok egy Macbook laptopba.

4 comments

nyenyec

A gyerekekkel melyik játékokat szoktad játszani?

06/13/06 @ 06:47 pm
Comment from:
admin

gyerekekkel Ratchet es Clank, Crash Racing, Crash Bash a sztar.

06/13/06 @ 07:38 pm
gaba

Tiszta szívb?l merem ajánlani a MacBookot. Engem azóta teljesen leny?göz, hogy a múlt héten megvettem. Iszonyatosan eltalált gép. Oké, melegszik, meg nagy ritkán felpörög a ventillátor is (eddig kétszer vagy háromszor összesen), de egész nap ezen fejlesztek (ablakban futó Windowsban), és mindent ezen intézek. Döbbenetesen gyors. És nagyon szép. Természetesen a feketét ajánlom. :)

06/13/06 @ 09:53 pm
dvorcsak

“veszít a józan ész, és én is beruházok egy Macbook laptopba.”

Ez tetszik, mostantol ezt fogom mondogatni magamnak.

06/15/06 @ 08:24 am

Search

  XML Feeds

Multiblog engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skins by Asevo | Community CMS