Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Abszolut alkalmazhatoService Announcement »

Az ember, aki nem ajult el a LOTR 3-on

  01/18/04 05:04 pm, by , Categories: Általános

Tegnap vegre el tudtunk menni a felesegemmel megnezni a Return Of The Kinget. Tetszett, szep volt, jo volt, es a 3 es fel ora nagyon hamar eltelt.
Azert a vegere mar kicsit elfaradtam a folyamatos szenvedestol eltorzult arcu figuraktol. Legalabb 2 ora a filmbol hosszu, jelentosegteljes arckifejezesekbol allt.
Valoban nem egy konnyed sztori, de azert ebbol a patoszbol is megart a sok. Es a vegen iszonyatosan elhuztak azt a jelenetet, ahogy Frodoek felmasznak a hegyre. Azert meg mindig vagy 8 pontot kaphat 10-bol.
Azt hiszem, a masodik resz volt a legjobb.
A film elott sikerult vasarolni mehany uj DVDt, peldaul a Terminator elso reszet, 2 lemezes extra kiadas, akciosan 3xxx forintert. Ezen kivul egyenkent 2000 forintert a Shaft hianyzo reszeit sikerult megszereznem, rulez. Jovo heten jon ki itthon a Terminator 3 - remelem egyszer itt is megjelenik a T2 nagyfelbontasu Windows Medias valtozata, mint az egyes regioban.
Jo volt szetnezni a boltban, mar van vagy 20 DVD, amit szivesen megvennek. Nem is merek venni DVD irot, nem akarom, hogy a filmezes is elertektelenedjen, jo dolog vagyni uj lemezekre.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

CMS engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Secure CMS