Ha elemmel megy és fényes, kell!
« King Bao Gi Ding Princess ChickenBoooring »

B movie hetek

  07/29/03 01:16 pm, by , Categories: Általános

Fast and Furious
Fast & Furious - Tetszett a film. Azota a felesegem mindig azzal viccel az WagonR-ben, hogy megnyomja a Nitro injektor gombot a kormanyon es vicces arcot vag hozza. Majd lefenykepezem.
Azt mondja, hogy kicsit hasonlit ram a Vin Diesel a filmben. Nem en hasonlitok ra, hanem o ram, ertitek? Ennyire aranyos a felesegem. Szoval ha valakire szigoruan neznek, akkor az nem azert van, mert merges vagyok, hanem mert gyakorlom a Vin Diesel look-ot. A foszereplo egyebkent ugy nez ki benne, mint aki eddig csak farmer reklamban szerepelt, kivancsi leszek milyen a film masodik resze, amiben mar csak o szerepel, Vin nem.
Amugy ezt az elso reszt azert akarom megvenni DVDn, mert szep szines a boritoja. Jo esellyel nem nezem meg ujra, de valahogy birtokolni akarom. Szines es csillog.

Get Carter originalGet Carter pervollal mosva
Get Carter - Ez a Stallones valtozata egy jo kis regi cult filmnek. Az eredeti valtozatban Carter is egy igazan ellenszenves figura, Michael Caine jatssza. Ott az eroszakos jelenetek csak undort valtanak ki, itt viszont jo kis pulp-fiction/vicces kamerabeallitasos/hollywood-feel-good verekedesek vannak. Az eredetiben Carter, gusztustalan modon, kis bena verekedes utan, sunyin leszur valakit kessel, es rosszul van tole az ember, Stalloneval viszont teljesen adrenalin-pumpalos modon lehet elvezni az eroszakot. Nekem igy is, ugy is tetszett egyebkent.
Persze az eredetiben jol meghal a vegen (hehe bocs hogy elmondtam, ugysem adjak nalunk :-))

National Security
National Security - Na, ez a film iszonyat rossz kritikakat kapott. Nekem viszont tetszett. Valoszinuleg igenytelen vagyok (erre utal a Van Damme DVD gyujtemenyem is). Nekem egyszeruen nagyon rohognom kell, ha Martin Lawrence vicces pofat vag.

Reign cover
Reign Of Fire - Szinten oriasi bukas, szinten tetszett. Bocs.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Social CMS software
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog template by Asevo | Responsive CMS