Ha elemmel megy és fényes, kell!
« SonyEricsson w900i007 »

Dr. Who

  05/15/06 01:02 pm, by , Categories: Média

Töltögeti le más is az új Dr. Who sorozatot?
Én még mindig nem tudom megszokni az előző season végén lecserélt új Doktort, szerintem az új túlságosan ripacs meg madárfejű, és néhol kicsit erőltetettnek tűnnek a Doktor és Rose szerelmi életével foglalkozó jelenetek, de a sztorikat nagyon élvezem.

A megvalósítás szerintem még mindig viccesen low-tech, béna CGI meg béna modellek, de van valami megkapó a sorozatban, ami miatt alig várom a következő részeket. Ha lenne magyarul, ezt talán még a gyerekeknek is meg merném mutatni.

Különösen poén, hogy a "Dr. Who Confidential" sorozat révén rögtön az epizód után meg lehet nézni a "hogyan készült" műsort, így olyan, mintha rögtön extrás DVD-n nézné az ember a sorozatot.

Kiváncsi leszek az ebből levált, kicsit felnőttesebb "Torchwood" sorozatra is. Ebben a season-ben eddig mindenhol legalább egyszer megemlítik a Torchwood szervezetet, úgyhogy gondolom hamarosan jön a bemutató.

2 comments

Nomad

Ha már szóbakerült az e-book témaköre, ajánlom szíves figyelmedbe a ReadManiac (http://www.deep-shadows.com/hax/ReadManiac/index.htm) nevezetű pompázatos Java alkalmazást, nagyobb képernyőn valószínűleg kevésbé kényelmetlen olvasgatni.

Nekem ez volt a végső lökés, hogy végre kihajítsam a Pocket PC-t ;).

05/16/06 @ 06:49 pm
ang26

csak igy spontán reggeli bölcsesség, tuti én vagyok tökhülye de a cool tv-n megy egy ujabb fajta dr who, azzal a csókával a főszerepben, aki a tolvajtempó (gone in 60 minutes) filmben (persze az újabbikban) a főgonoszt játszotta…

és kibeba*/* sz.r :)
lehet, hogy tovább ront a helyzeten a szinkron, na de akkor is… az érzelgős lelkibánatos utolsó dalek …..

y’know wha’m sayin’..

06/28/06 @ 06:16 am

Search

  XML Feeds

Multiple blogs done right!
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog themes by Asevo | CMS + forums