Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Tandoori ChickenMa 32 »

Gamez

  07/01/06 10:54 am, by , Categories: Szoftver

Kis vegyes, játék témában:

A SonyEricsson download oldalon megjelent egy rakás szuper oldschool játék, SE telefonfelhasználók, nézzétek meg. Galaxian, Pacman, Tetris, Puzzle Bobble. Simán megéri a 960 Ft-ot (plusz az adatforgalom ára a telefonon).
Pacman
Nyilván aki autóval jár dolgozni, és nem szokott várakozni sehol sokat, annak kevésbé izgalmas a téma, de a napi buszozós-metrózós órákat remekül felgyorsítja egy mobilos játék. A mobilt pedig nem kell a táskából kibányászni, és egy kézzel is lehet játszani sok játékot, szóval az állva metrózáskor is alkalmazható.

PSP-n mindenkinek tudom ajánlani a Burnout Legends játékot, remek adrenalinfröccs, eddig ezt az autós játékot élvezem legjobban a PSP-n. Meglepően agresszív a játék, konkrétan az ellenfelekbe belerohanásra épül, úgyhogy kicsit ilyen deathmatch hangulata van a versenynek, remek.
Burnout screenshot
Ezt mondjuk érdemesebb otthon játszani, iszonyat gyors és adrenalinos, és néha kicsúszik egy-egy káromkodás az emberből nagyobb bukás esetén.

Általános probléma: a gyerekeim véletlenül állandóan felülírják a játékokban az elmentett állásokat. Még a konkrétan gyerekeknek készült játékokban is rendszeresen rosszul van megcsinálva a betöltés-mentés. Például indítás után rendszeresen az első opció az "új játék" a menüben, és utána rendszerint fel is kínálja, hogy elmentse a játék az új profilt, tipikusan az első, már meglévő állásra. Aki pedig nem tud olvasni (csomó játék célközönsége), csak nyom egy OK gombot, ahogy megszokta. Ilyen apróságokkal lehet elrontani a játékélményt.

Júliusban indulunk nyaralni (Horvátország), azt remélem, hogy a felhalmozódott játékokkal sokat tudok majd szórakozni. Ezeket viszem magammal:

  • Syphon Filter Dark Mirror (PSP)
  • New Super Mario Bros (DS)
  • Brain Age (DS) - ez nagyon rosszul megy, különösen a szómegjegyzős játék

No feedback yet

Search

  XML Feeds

b2evolution
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog theme by Asevo | Photo gallery software