Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Beats - ritmus játék PSP-nLive Stream mobilról »

Goa Café étterem

  04/09/08 03:12 pm, by , Categories: Konyha

Kolléga szülinapját ünnepelendő ebédre elmentünk az Andrássy úton található Goa Café étterembe. A csodálatos tavaszi időből adódóan kint a napon tudtunk ülni, ez rendkívüli életöröm feelinget adott nekem.

A kaja maga, röviden összefoglalva, finom volt. Főételnek én egy thai tésztát választottam csirkével, ami szép, friss, gusztusos volt, viszont az ízét picit halványnak, jellegtelennek éreztem, valamivel még ezen erősíteni lehetett volna.

Lecsekkoltam egy kollega főfogását is, valami marhahúsos, gyömbéres dolog, és ez már ízesebb, izgalmasabb volt:

Ami viszont igazán feldobott, a leves! Olyan színes, dizájnos leveseket kaptunk, hogy eszméletlen. Finomak is voltak nagyon.

Az én baracklevesem:

Borscs:

Ez pedig egy érdekes csípős-rákos leves:

Ugye, milyen gusztusos mind.

Édességnek egy mangós creme brulee-t próbáltam. Először kicsit meglepett az íze, valahogy nem olyanra vártam a savanyú ízkomponenst, ahogy jött. Az Avocadoban megszokott creme brulee-ben a málna ilyen élesen, frissitően savanyú, az íz nem keveredik az édes krémmel. Itt viszont a mangó savanykás íze teljesen elkeveredik a vaníliás krémmel, és egy ilyen savanykás joghurtos végeredmény jön létre. Az első pár falat után megkedveltem az ízét végül.

A desszert kivételével a heti menüből választottunk, így 1700 körül mozgott egy-egy főétel. Italokkal a 3 fogás 19 000 HUFra jött ki négyünknek, ami így ünnepelni oké, de egy elfogadható 2 fogásos hétköznapi ebédet, ügyesen beválasztva, mondjuk csapvízzel, 2500 alatt ki lehet hozni. Nyilván nem minden nap vállalható dolog, de süt a nap, élvezzük az életet egy kicsit!

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Build your own site!
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog template by Asevo | RWD CMS