Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Nem baj!Jaj de jo »

Goldeneye: Rogue Agent

  05/23/05 11:38 am, by , Categories: Szoftver

A hetvege jelentos reszet a Playstation 2-n toltottem, megprobaltam befejezni a Goldeneye: Rogue Agent nevu jatekot. Az utolso palya utolso nagy csatajat 4 ora probalkozas utan sem sikerult befejeznem, es a neten tippeket keresve hasonlo frusztraciot talaltam masoknal is, ugyhogy ugy dontottem, befejezettnek tekintem a dolgot. Eleg kiabrandito, mert nagyon nehez volt mar az utolso par ora, jo lett volna sikerrel zarni. Majd lehet megkerek egy profi jatekos kollegat, hogy mutassa meg, hogy lehetne befejezni :-)

Goldeneye Rogue Agent

A jatek nagyon rossz kritikakat kapott, de en jol szorakoztam rajta. Kulonosen a helyszinek tetszettek, szerintem megvolt a James Bond hangulat benne. Persze a tortenet borzaszto gyenge volt, es a sok ismert karakter is tulzas volt benne. Ugyanakkor poen volt pl. Kovacsot szetloni. Szerintem azt is jol osszehoztak, hogy tenyleg egyre nehezebbek voltak a palyak, es a mentesi pontok elfogadhato tavolsagra voltak egymastol. Szerintem az a bizonyos utolso palya egyszeruen tul nehez, de pl. a Red Faction 2 is ugyanigy kifogott rajtam az utolso csataban, szoval lehet, hogy egyszeruen nem vagyok eleg ugyes ilyesmihez.

Mivel hajlamos vagyok osszevasarolni jatekokat, aztan nem jatszani vele, eddig visszafogtam magam, de most engedelyezek egy uj jatekot magamnak :-)

Ezek kozul fogok valasztani:

Cold WinterProject SnowblindChaos TheoryLego Star Wars

A Splinter Cell-tol kicsit felek, mert az elso reszt sokaig jatszottam, majd bekerultem egy olyan helyzetbe, ami elvette a kedvem a folytatastol. Egy nehez kuldetes vege fele egy mentesi pontig elvergodtem, majd mentes utan kiderult, hogy a tovabbjutashoz hianyzik tolteny a fegyverbe. Ujracsinalni az egesz kuldetest nem volt kedvem, ezert inkabb abbahagytam. Ilyenkor egyebkent kulonosen bosszanto, hogy a PC valtozatban barmikor lehet menteni. Egyreszt megertem, hogy nagyobb kihivas, es tobb jatekidot ad, ha egyszerre egy hosszabb feladatsort kell vegrehajtani, mint percenkent mentegetni, de jopar FPS-t vegigjatszottam PC-n is, es nem erzem ugy, hogy rontott volna az elmenyen a teny, hogy gyakrabban mentegettem.

Egyebkent, mint FPS-rajongo, a Halo 2-t szivesen kiprobalnam, de sajnos XBOXot kene venni hozza, es 1 jatek nem eri meg a hardver arat nekem. Talan ha kijon az XBOX360, majd veszek egyet karacsonyra...

2 comments

Comment from: nyenyec
nyenyec

A Splinter Cellt én is majdnem pont ugyanígy szívtam be. Azóta sem vettem elő…

05/24/05 @ 01:04 am
Comment from: Tibor
Tibor

A Coldwintert nem ismerem, de a project Snowblind nekem nagyon bejött. A Splinter Cell-t még anno végignyomtam PC-n, de se a 2. se 3. részével nem játszottam már, pedig meg van. XBOX360-at vegyél, én meg jól emlegyek és megnézem nálad :))) aztán veszek én is. Üdv…

05/24/05 @ 09:12 am

Search

  XML Feeds

Forums software
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skin by Asevo | Multi-blog engine