Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Nokia 6600Star Trek - Enterprise - Shockwave »

Hate

  11/16/03 09:59 pm, by , Categories: Általános
  • Kocsog Westel900 - a szanalmas webshopjukhoz, aranykartyas vasarlashoz egy otvenedik numerikus kodot kell megadni. Nekem nehany honap elteltevel sikerult elfelejteni. A Webshop 24 orara ki is zart 3 probalkozas utan - ezt meg meg tudom erteni. Viszont, 45 percet alltam sorba a Westel boltban, hogy reszeteltessem a passwordot, es ez a lerohadt fos mocsadek webshop 4. napja azt mondja, hogy a sok probalkozas miatt 24 oraig nem enged be. Legszivesebben szetrugnam a kocsog fejlesztok fejet.
  • Kocsog Samsung - a felesegemnek vettunk egy Samsung C100-ast, szep telefon, csinos szines kepernyovel, olcson. Namarmost, hiaba van rajta infraport, nem lehet semmilyen mas devicerol rakuldeni csengohangot, vagy hatterkepet, tehat sem masik telefonrol, sem a Palm gepeimrol. Egyedul ha a laptopomban lenne infra, es feltelepitenem az ocska fos Samsung EasyGPRS softwaret, azzal lehet kuldeni fajlokat. Gondolom sok munkaba kerult, hogy igy elbasszak az egeszet. Ja, es a megfelelo adatkabel termeszetesen "epp nem kaphato" a kocsog Westel webshopban!
  • Szanalmas Compaq/HP - mi a turoert nem lehetett egy ocska infraportot rakni a laptopomba? Igy is tobbszazezer forint, nehogy mar az a 20 forint szamitott, amibe a hardware elem kerul!

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Social CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skin by Asevo | Multi-blog engine