Ha elemmel megy és fényes, kell!
« White ChiliAaargh »

Hétvégi tévé

  11/21/04 04:18 pm, by , Categories: Média

Egész hétvégén jó kis passzív pihenés volt. A hétközben begyűjtött sorozatokat is sikerült végignéznem.

Sorozat címeEpizódKategóriaPontszámMegjegyzés
Péntek
Navy NCISS2E6
Terminal Leave
krimi6/10Naval Criminal Investigative Service - CSI a tengerészetnél, Mark Harmonnal a főszerepben. Ez most egy antitenorista epizód volt, vicces kínzós jelenettel. A sült kutya boncolásért 2 pont levonás.
CSI:MiamiS3E8
Speed Kills
krimi7/10Speed Dating - innen jön az epizód címe. Meglepő módon semmi látványosan gusztustalan nem történt, mégis izgalmas volt. Remélem lesz még ilyen a sorozatban, nem kell mindig a kórbonc.
Joey
 
S1E10
Joey and the Big Audition
sitcom8/10Joey önálló sorozata a Friends után. Ebben az epizódban végre munkát kap Joey, már ideje volt. Soksok poén.
Szombat
CSI:Las VegasS5E8
Ch-Ch-Changes
krimi2/10Súlyosan gusztustalan epizód.
Nemi szervek és vér szanaszét. Hülyék ezek az amerikaiak.
Second Time Around
 
S1E7
Coupling Up
sitcom7/10Ebben a sorozatban meglepõ módon csak a mellékszereplők viccesek. De azért működik a sorozat. Újgazdag fogorvos és a felesége a legjobbak.
Stargate Atlantis
 
S1E12
The Defiant One
sci-fi8/10Remélem nem ront majd a nézettségi adatokon, hogy Kanadában 2 hónappal korábban vetítik a sorozatot, a hardcore rajongók szerintem mind az internetrõl nézik. Jó epizód, ideje volt újra megmutatni a Marilyn Masonról mintázott főellenség vámpírokat.
Vasárnap
Star Trek Enterprise
 
S4E7
The Forge
sci-fi9/10Ez a kedvenc sorozatom. Az előző sorozattal szemben végre nem egy folyamatos, egymásra épülő hosszú történet, hanem 2-3 epizódból álló sztorik vannak. Így is alig várom a következõ részt.
CSI:NY
 
S1E7
Rain
krimi8/10A "Helyszínelők" sorozatok közül ez a kedvencem. Gary Sinise a főszereplő - általában 3 mondatot mond egy epizódban, és elgondolkodva ráncolja a homlokát. Ebben az epizódban sokkal vidámabbnak és közlékenyebbnek tűnt. Szerencsére ma csak égett holttestek voltak, a vízihullákat nem szoktam bírni.

2 comments

Comment from: buzgomitics
buzgomitics

Nálam a Stargate Atlantis vhogy nem működik…valószínűleg az idétlen szereplők miatt, pedig a sztori érdekes lenne meg látványilag is nagyon szép.

11/22/04 @ 12:19 pm
Comment from:
admin

En is osztottam a velemenyed a szereplokrol, es foleg a sztori miatt maradtam a sorozaton.
Ugyanakkor ahogy az SG sorozatban is, itt is nagyon sokat fejlodtek a karakterek a kezdes ota. Sokkal kevesbe karikaturaszeruek, sablonosak. Az idegesito gyava doki lekuzdi a gyavasagat, a fonok csaj is kevesbe pattogos, a legidegesitobb “warrior princess” figura pedig kevesebb idot kap a kepernyon hala isten. A foszereplo vacak poenjaihoz meg egyszeruen hozza kell szokni.

11/22/04 @ 01:23 pm

Search

  XML Feeds

Bootstrap CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skin by Asevo | b2