Ha elemmel megy és fényes, kell!
« IPTV - Old School TVA lányom olvas »

Idióta az Index megint

  03/14/06 03:06 pm, by , Categories: Média

Idézet az Index filmhíréből:

Moore korábban a Constantine, a démonvadász című filmről is levette kezét, ebben Swamp Thing című képregényének főhősét, John Constantine-t alakította a Mátrix főszereplőjeként ismert Kenau Reeves.

John Constantine természetesen a Hellblazer főhőse, ezt egy Google kereséssel könnyű megtalálni, nem is kell ismerni azt, amiről cikket ír az ember. Az egy dolog, hogy szerepelhetett a Swamp Thing-ben. Persze jó eséllyel nem az Index cikkírója tévedett, hanem megint valami (jelöletlen) külső forrásból fordították a cikket, és eszükbe sem jutott ellenőrizni.

Kezd tényleg iszonyatos szar lenni az Index, csak úgy mosatlanul dobálják bele az értéktelen, összelopkodott, szar minőségű, felületes tartalmat az óriási reklámpanelek közé.

2 comments

Kelt

John Constantine először a Swamp Thingben jelent meg, ennyiben van igaza az Index forrásának. Viszont tényleg a Hellblazer - illetve az iszonyú Constantine film - hőse.

03/14/06 @ 03:57 pm
CDColt

fb2: egyetértek. Csak a szokás hatalma miatt, mindig az index az első amit megnézek. Te milyen magyar hírportálokat nézel rendszeresen?

03/16/06 @ 10:43 am

Search

  XML Feeds

Social CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skin by Asevo | Multi-blog engine