Ha elemmel megy és fényes, kell!
« First postEgy konnyu ebed »

Jay-Z all mixed up

  01/01/05 12:59 am, by , Categories: Általános

Jay-Z "The Black Album" cimu lemezerol kozkezen forog egy a-capella verzio (csak Jay-Z rap szovegei, mindenfele zene nelkul. Ebbol rengeteg otthoni DJ meg profi DJ is csinalt erdekes albumokat.
Az eredeti album egyaltalan nem jott be nekem. Nem rossz, de unalmas, szokasos producerek, szokasos hangzas. Ezzel szemben hetek ota elvezettel hallgatom a "Jay-Z vs. Ninja Tunes - Black Cuts" cimu albumot, ami rendkivul izgalmas zenei alapokat pakol a szoveg ala. Egyebkent a Ninja Tune zeneket kedvelem, de nem tudnek egy albumot sem elvezettel vegighallgatni. Pont a rap szoveg teszi izgalmasabba az o zenejuket. Szuperjo turmix.


The Slack Album


Most hozzajutottam egy masik probalkozashoz. Egy lelkes amator a Pavement nevu, nehezen kategorizalhato alternativ zenekar szamaibol meg a Jay-Z szovegbol csinalt egy teljesen meglepoen mukodo lemezt. Nehol a keveres kicsit szaggatott, es egyaltalan nem olyan folyamatos, hibatlan elmeny, mint a Black Cuts, de rendkivul buli, es teljesen mukodo egyseget alkot a ket teljesen "inkompatibilis" stilus. Van sajat honlapja az albumnak, el lehet olvasni, hogy hogyan keszult a dolog.

[Listening to: Jackals, Allure - The Lonesome - dj n-wee (Jay-Z vs. Pavement) - The Slack Album (3:41)]

No feedback yet

Search

  XML Feeds

b2evolution CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skins by Asevo | Social CMS software