Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Macworld - Még egy dologMacworld »

Macworld update

  01/10/06 09:44 pm, by , Categories: Szoftver, Hardver

Huhh, hát mit mondjak, nem rosszak ezek az új MacBook Pro laptopok.
Lesz mire továbblépni 2 év múlva a mai nappal "obsolete" PowerBookomról :-).
Összességében semmi nekem azonnal hasznos dolog nem volt a műsorban, de örülök, hogy még kevesebb ok van az OSX csábításnak ellenállni. Innentől nem lassabb az Apple gép semminél. Nyilván pöpec módon futtatják ezek a gépek a Windowst is, úgyhogy a Windows appoktól függés sem probléma már.

Érdekes belegondolni viszont, hogy mennyiben változtat a helyzeten az, hogy hamarosan mindegyik gagyi notebook gyártó is ugyanezzel a processzorral fogja szállítani a nyilván sokkal olcsóbb notebookokat. Eddig a más felépítésre hivatkozva elegánsan megúszta az Apple az almát-almával összehasonlítást, de innentől bizony igen könnyű két Intel alapú notebookot összehasonlítani. Mindkettőn lehet majd a Doommal meg hasonló játékokkal mérni, meg súlyt, hőleadást hasonlítgatni - egy piacra került az Apple a többi notebook gyártóval.

Nyilván az OSX fontos előny, de:
- Windows Vista is (lehet, kevésbé finoman) de transzparens lesz meg animált meg whoosh meg zooom effektekkel lesz tele, legalábbis nem lesz szegényes az OSX-el szemben.
- Lesz rengeteg érdeklődő hacker, aki megoldja, hogy bármilyen Intel PC-n fusson az OSX, tehát csak az lesz a kérdés, hogy a Pistike a szomszédból OSX-et vagy Vistát warezol éppen.

Mindenesetre én maximálisan élvezem a helyzetet, ilyenkor remek dolog vásárlónak lenni, tele a piac jobbnál jobb termékekkel.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

CMS engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Secure CMS