Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Weekly Status Assessmentre: Daredevil sux »

Mit csinal az ember ha nem dolgozik

  12/30/03 11:07 pm, by , Categories: Általános

Ebben az evben eddig egyszer nyaron, 4 napig voltam szabadsagon, ott is a negyedik nap be kellett menni egy fontos meetingre. (Fontos meeting - oximoron, nem?)
Szoval teljesen elszoktam a lazulastol. Azert sikerult egy csomo dolgot talalnom, amivel elszorakozom.

  • Eloszor is, az 5.1-es fulhallgatoval mar jopar DVD-t megneztem - karacsonyra is kaptam egy csomot, mukodott a kivansaglista :-)
  • Rengeteg ebookot olvasok, Star Trek sorozatokat, jo kis krimiket(pl Mike Stewart - Dog Island, egeszen jo), meg most ratalaltam erre az Altered Carbon cimu konyvre, nagyon tetszik. Ilyen old school detektivregeny scifi kornyezetben - semmi kulonosebben eredeti, de remek szorakozas.
  • Jut ido fozni mindenfele finomat. Csinaltam megint Sauerkraut Balls-t, azonkivul karacsonyra kaptam egy szuper szakacskonyvet - Sopranos szakacskonyv, csak siman olvasgatni is kiraly.
  • Zenet hallgatok - foleg a szunet elott beszerzett Hybrid mixeket hallgatom. En inkabb rock meg hiphop zeneket szeretek, de ez nagyon megfogott valahogy. Egyebkent a Zalman fulhallgatok nem tokeletesek a zenehallgatasra, csak lusta vagyok cserelgetni a rendes Sennheiser fulhallgatommal. Erre majd kell valami megoldast talalni - lehet, hogy veszek egy kulso Soundblaster USB cuccot, az alaplapon levo 5.1 hangkartya zajos sajnos, amugy is tetszik az Audigy2 NX, mert vannak rajta tekergetheto dolgok, taviranyito, meg jol nez ki ;-).
  • Kepregenyeket olvasok a gepen - alig merem leirni, de iszonyat mennyisegu cucc hozzaferheto BitTorrenten.


    Szoval elvagyok, sokat jatszom a gyerekekkel, csinalok NeoCitrant a nathas felesegnek, meg ilyenek - de lassan mar tenyleg CSINALNOM kell valamit. Nem ertem, hogy mitol lettem ilyen, regen olyan jo lusta voltam, de az utobbi 5 evben munkagep lett belolem.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Web Site Engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skins by Asevo | b2evolution CMS