Ha elemmel megy és fényes, kell!
« HelsinkiDaredevil »

Neal Stephenson - Interface

  05/25/03 08:10 pm, by , Categories: Általános

InterfaceEzt a konyvet egy olyan baratom javasolta, akinek izleset legjobban Tom Clancy, es mondjuk Frank Herbert kapta el(vegig birta olvasni a Red Storm Rising-et, es a Dune sorozatot - durva).
Na, az Interfacet is valahova a sci-fi es a politikai thriller koze lehetne tenni, persze cyber beutessel, ahoqy az Stephensontol elvarhato. A tortenet jo, a politikai elet es a media egeszsegtelen osszefonodasarol. A programozokat a szokasos undorral abrazoljak - nem erdekes, Project Managger vagyok, nem veszem fel az ilyet mar :-). Viszont sajnos mar nem tudom komolyan venni azokat az amerikai termekeket, amiben lehetsegesnek tartjak, hogy a politikai eletben tisztesseges, erkolcsos ember barmifele pozicioba kerulhet. Innentol buta propaganda a dolog - A Jo Elnok, ne rohogtessenek mar!
Tulajdonkeppen szorakoztato konyv. De nem eri meg a helyet konyvespolc-spaceban. Kicsit olyan masodikvonalas feelingje van - filmben csak videon adnak ki asszem. Viszont, ha nincs mas epp, azert erdemes elolvasni.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Website engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog themes by Asevo | Build your own site!