Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Cold WinterGoldeneye: Rogue Agent »

Nem baj!

  05/24/05 11:19 am, by , Categories: Média

Ma reggel orommel tapasztaltam, hogy meg egy merevlemezem tonkrement. Most eppen a (kb 10 eves) MP3 gyujtemenyem szunt meg letezni az eszkozzel egyutt. Ez mondjuk meretre annyi volt, hogy eszembe sem jutott backupolni, de igy visszagondolva erdemes lett volna a top 10%-ot legalabb :-). Kb. 5 giga zene megmaradt az mp3 playeremen, es ez az eppen aktualisan sokat hallgatott zenet tartalmazza, ezen kivul megvan a 200+ lemezes CD gyujtemenyem, ugyhogy elleszek.
Ahelyett, hogy elkezdenem magam stresszelni, hogy mi tunt el, meg ujra gyujtogetni az albumokat, valahogy megprobalok USAs ismerosokkel egy Yahoo! Unlimited accountot csinalni. Havi 5-10 dollarert elo lehet fizetni ra, es amig el az elofizetes, korlatlan mennyisegu zenet hallgatni, kb. 1 millo szamos katalogusbol. Ha az embernek van WMA subscription DRM-es tartalmat lejatszo eszkoze (pl. nehany Creative mp3 player tudja ezt), akkor mozgatni is lehet magunkkal. Ki kell talalni, hogy amerikai szamla meg lakcim kell csak hozza, vagy tenyleg pl. magyar IP-rol nem lehet elerni - de csak nem rontottak igy el.
Aggodjon mas a tarolas, meg a backup, es a korrekt ID3 tagok, albumboritok miatt. Sokan azert nem szeretik az ilyesmit, mert nem birtokoljak igazabol a tartalmat (hiszen adott idore szol csak az jogosultsag hozza, es az elofizetes megszakitasa, vagy a szolgaltatas megszunese utan nem jatszhato le a WMA file), de az en esetemben meg igy is tobb, mint az eddig birtokolt, most pedig semmive valo gyujtemeny.

1 comment

Comment from: Picur
Picur

Hehhe.. Hosszu idö után nekem nemrég tunt fel, hogy a kb 10 lemeznyi dvd-n levo mp3-amnak lett a silany anyag a veszte…..

05/24/05 @ 05:28 pm

Search

  XML Feeds

Content Mangement System
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skin by Asevo | Multiblog engine