Ha elemmel megy és fényes, kell!
« KornMegtobb Sony kiralysag »

Rend

  05/11/04 12:09 am, by , Categories: Általános

Le akartam fenykepezni, hogy milyen iszonyat rendetlenseg van az asztalomon, de a fenykep valahogy nem adja elegge jol vissza a horrort.
Eddig legalabb 4 dolgot felfedeztem, amit a felesegem rejtett ide(kendo, hajgumi, floppylemez!!!,toll). A fiam iderakott egy tuzoltoautot, egy Kinder tojas ures muanyag dobozat, es egy piros muanyag csavart. A lanyom itthagyta a "Disney Princess Fashion Boutique" PC jatekanak a dobozat, egy (doglott kismacskanak kinezo) jatekmacskajat, egy rozsaszin fuzesre valo muanyag gyongyot, es egy doboz maradek "Merci" csokit - a kaves fogy el leglassabban.
Az rendben van, hogy amugy is kaosz lenne, mert van szanaszet 3 db fejhallgato rajta (5.1-es a filmeknek, Sennheiser zenere, es pici Sony a Clie PDA-hoz), egy Sennheiser doboz egy masik (CD Walkmanhoz hasznalt) fulhallgatohoz, 3-4 kulonbozo audio kabel, 2 USB kabel, SCART konverter, egy laptop, egy Clie, egy telefon, 1 doboz ures cd, 1 doboz driver lemezekkel tele, egy monitor, egy billentyuzet, egy taviranyito az Audigyhez, nevjegykartyak, hasznalt buszjegyek, CD-rol folia, ures papir cd tok, 2 garancialevel, egy soros infra receiver, egy par hangszoro, egy egesre valo kenocs (mikroban melegitettem valamit), egy lejart SIM kartya, egy NiQuitinCQ reklamfuzet, 5 angol font, repulojegy-maradvanyok, Old Spice Active Zone Whitewater dezodor, Casio Data Bank ora, hoppa meg 10 font a billentyuzet alatt, Canon nyomtatopapir rajta - de az az EN kaoszom.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

CMS + email marketing
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skins by Asevo | Community CMS