Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Mobipocket Reader 5Néha kell egy kis változás »

Tájkép uninstall előtt

  02/05/06 08:00 pm, by , Categories: Szoftver

Az előbb írtam ide egy közepes hosszúságú cikket, az IE7-el kapcsolatos tapasztalatokkal, de egy halálos kombináció (image upload button a bejegyzésszerkesztő ablakban, majd enable popup az IE-ben) befrissítette önállóan okosan az oldalt, és eltűnt a szöveg.
NEM írom be mégegyszer, csak címszavakban:

  • Pont a két alkalmazás, ami miatt még Windowst kell használnom itthon, tönkremegy tőle. A Mobipocket Creator és a Yahoo Music Engine is beágyazott IE kontrolt használ, és csúnyán script hibákkal meghalnak tőle.
  • Máshol is vannak érdekes hibák, pl. a Corel PaintShop Pro X telepítőjében szintén embedded IE kontrolon át kéne bevinni a sorozatszámot, csak épp nem jelenik meg az input mező, tehát ez is használhatatlan, ha még nem volt beregisztrálva IE7 előtt.
  • Valamiért az "Olive" színű XP témát használtam, amellett rettenetesen néznek ki az új kék IE gombok, Energy Blue mellett egész jól néz ki
  • Nagyobb oldalakat (pl Newsgator Online, amit a legtöbbet használok) borzasztó lassan görgethetők, utálok várni a gépemre

Egyébként tudnék együtt élni a programmal, ha ezek a hibák megjavulnak. Szóval drukkoljatok, hogy sikeres legyen az uninstall, aztán majd egyszer megint megpróbálom. Nem irigylem azokat a szoftvercégeket, akik IE-re építették a termékeiket, innentől forrni fognak a support vonalak azt hiszem...

2 comments

Varanusz

Balázs, én a blogger.com editorával szoptam ilyeneket, blogoltam egy kicsit melós workaroundot a témára.

http://varanusz.blogspot.com/2005/02/hogyan-szerezzk-vissza-cikknket-ha.html

02/06/06 @ 01:32 pm
Comment from:
admin

Kösz a tippet.
Az okosabb online szerkesztők (pl writely.com meg gmail szerkesztője) már szépen csinálnak gyakran egy mentést a háttérben, pont ilyesmi problémák miatt, remélhetőleg lecsurog az ötlet előbb-utóbb minden webes szerkesztő eszközbe.
Ezzel szerintem már mindenki szívott egyet. Van, aki emiatt használ desktop blog szerkesztőket. Én általában minden trükkösebb dolog előtt legalább a clipboardba beteszem az mező tartalmát, most valahogy felejtődött.

02/06/06 @ 01:49 pm

Search

  XML Feeds

Community software
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Social CMS