Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Mamma MiaiPhone és játékok »

The Killers, Sziget 2008

  08/18/08 11:36 am, by , Categories: Média

Habár kezdek kiöregedni az ilyesmiből, azért majdnem minden évben találok valami érdekeset a Szigeten. Most az utolsó estén fellépő The Killers miatt mentünk ki az asszonnyal.

Maga a koncert igazán szuper élmény volt, profi előadás, érdekes, virágos színpadképpel, precíz hangzással. Megfelelő arányban voltak a számok az első két albumról, és kipróbáltak egy új dalt is, ennek nagyon örültem. Az új szám a második album nehezebb, Springsteenes feelingje után kicsit visszanyúl a nyolcvanas évek angol zenéihez megint, engem a Blondie hangzására emlékeztet, space szinti, vicces basszus. Azért még mindig az első album számainak örültek legjobban a nézők, nehéz dolga lesz a Killersnek felülmúlni a Mr. Brightside sikerét!

Nyilván a begyakorolt forgatókönyv része volt, de vicces, hogy a koncert felénél színpadiasan levette az énekes a zakóját, és jóval nagyobb lendületre kapcsoltak. Érdekes, hogy az énekes annyira visszafogott stílusú, hogy a kivetítőt meghajtó kamerák szerintem többet mutatták a rockeresebb, nagyhajú, többet mozgó gitárost.

A koncertre készülve beszereztem az eddig hiányzó, mindenféle maradék, albumokról lehagyott számokat meg feldolgozásokat tartalmazó "Sawdust" albumot, most is azt hallgatom, és kiváncsian várom a következő rendes Killers albumot is.

A koncert előtt kicsit sétáltunk a Szigeten. Még most is tele van a szervezetem a rettenet porral, amit ott be kellett lélegezni. Ennél tényleg a múltkori sár is talán jobb volt! Viszont nagyon örültem a Jack Daniels stand megjelenésének.

A múltkori magyaros-pálinkás bemelegítésnél sokkal jobban passzolt nekem egy-két jó bourbon a koncerthez.

1 comment

nyenyec

Kikérem magamnak a Tennessee-ek nevében! Nem bourbon, hanem Tennessee whiskey! :)

Tennessee whiskey, by definition, is not Bourbon whiskey as defined by Title 27 of the Code of Federal Regulations, Chapter 1, Part 5, Section 5.22

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Daniel’s

A szar Jim Beam, amit Kentucky-ban isznak a barbárok, na az bourbon. ;)

08/19/08 @ 10:44 pm

Search

  XML Feeds

Free blog engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog theme by Asevo | b2evolution CCMS