Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Reszeges skotokUtalom a CEBITet »

  03/27/04 01:44 pm, by , Categories: Általános

Huhhh, vegre itthon vagyok.
Hosszu het volt, es stresszes. Peldaul Hannoverben bombariado volt a repteren. Valami szerencsetlen a WC-ben hagyta a borondjet, es erre persze rogton lezartak a fel repteret, pancel ajtok le, meg minden. Emiatt lekestem a csatlakozast, es kenytelen voltam Londonban tolteni az ejszakat, majd 4:30-kor reggel kelni, es menni Glasgowba. Amugy egy remalom manapsag repulni. Eddig is sokat kellett varakozni mindenfele sorban, de amiota a terroristak miatt panikolnak, azota egyszeruen borzalmas. 5000 utlevel/csomag/beszallokartya-ellenorzes, tapizas, minden. Pedig szerintem nevetseges, ezzel nem szurik ki a terroristakat, csak a rendes embereket szivatjak megint.
Azert sikerult jelentosen javitani a hangulatomon - sikerult par dolgot vasarolnom...
Ezeket a dolgokat gyujtottem:

Starsky & Hutch Season 1
19 ora...5 lemez...22 epizod. Az uj Starsky & Hutch film marketingjet meglovagolva kiadtak az eredeti TV sorozat elso 22 epizodjat. Gyonyoru piros doboza van, a DVD lemezek pedig autokereket abrazolnak a dobozban. Gondolom ti is lelkesen neztetek a sorozatot 10-20 eve :-)

Conan the Barbarian
Ezt mar regota meg akartam venni, mostansag amugy is sok Conan regenyt olvastam. Jo kis Special Edition, tele van cuccal, es kb 3000 Ft volt az ara...Egyebkent Conan ugyben kiprobaltam az uj Conan PC game demojat, de eleg vacak volt. Jo nagy csalodas, sokmindent ki lehetett volna hozni belole. Azert a beteges gyujtoszenvedelyem miatt biztos megveszem azt is, es be kell szereznem a film masodik reszet is, a Conan the Destroyert.

The Man Who Wasn't There
A Coen testverek filmje, fekete-feher, Billy Bob Thornton foszereplesevel. Sok jo kritikat kapott, es az eddigi Coen tapasztalatok alapjan biztos vagyok benne, hogy jo lesz.

Love Actually
Ezt nyilvanvaloan a felesegemnek vettem, de biztos nekem is tetszik majd. Vagy 10 jo szinesz szerepel benne, koztuk a felesegem 3 kedvence.

About A Boy
Hat, ezt az atlagos Hugh Grant filmet 2000 Ft koruli aron adtak a "Love Actually" melle, nem birtam otthagyni.

Universal Soldier
Az Univeral Soldier japan kiadasa volt az elso DVD filmem. Talan ugy 8 eve vettem meg. Meg nem a mostanaban szokasos DVD tokban adtak, hanem ilyen CD tok meretu dobozban. Most azert vettem meg ujra, mert ez az egyik kedvenc filmem, es ez egy "Special Edition", audiokommentarral, mindenfele extrakkal - es rendesen nez ki a doboza a tobbi mellett :-)

Masters Of The Universe
Ez az egyik kedvenc filmem volt tizeneves koromban, emlekszem, hogy izgultam kozben, es meg 100% emlekszem a befejezesre. Kivancsi leszek, igy "oregen" mennyire tunik majd gagyinak. Egyebkent Courtney Cox is szerepel a filmben.

Swamp Thing
Ennek a DVD-nek nagyon orultem, a kepregenybol-film gyujtemenyem tovabb bovult. Egyebkent Wes Craven altal rendezett, egesz jo film!

The Independent
Orommel lattam, hogy az angoloknal is nepszeru az ujsagmelleklet-DVD biznisz. Ez a film a Total DVD-hez volt melleklet, es egy jo kis Ben Stiller/Janeane Garofalo vigjatek. A lemezen van egyebkent meg egy film, de az meg az en alacsony kuszobomet sem eri el, Lorenzo Lamas akciofilm.

The Jigsaw Man
Ez egy Michael Caine/Laurence Olivier kemfilm, es Terence Young rendezte, aki az elso James Bond filmet, a Dr. No-t rendezte. Lelkes James Bond gyujto vagyok, megvan az osszes eredeti Ian Fleming Bond-regeny, es az ujabb kiadasuak kozul is egy par olvashato (a John Gardner regenyek valami elkepesztoen szarok), es a DVD filmek nagy resze szinten megvan, de a legutolso filmet lehet, hogy nem veszem meg. Szerintem valami dramaian gyengek az utobbi filmek, remeljuk, hogy miutan Pierce Brosnan kicsekkol a szerepbol, kicsit valtoztatnak a formulan, es raadasul jobban illo szineszt talalnak.

Eye Of The Beholder
Ez egy Ashley Judd/Ewan McGregor krimi, amit 2000 forintert nem birtam otthagyni...

Eliot Pattison - The Skull Mantra
A konyvekre atterve, ez a regeny nagyon jo valasztas volt, nagyon tetszett. Olyan, mint a Martin Cruz Smith altal irt "Arkady Renko" sorozat, kinai figurara es kornyezetre atultetve. A figura is rendkivul hasonlo, meg a helyzete es a motivacioja is, de azert elegge egyedi a regeny, nem buta masolat. Amugy Martin Cruz Smith legutobbi regenye, a Stallion Gate eleg nagy csalodas volt, pedig eddig 100% tetszett minden konyve. Valahogy az indian foszereplot nem tudtam igazan megkedvelni, es a tortenet is unalmas volt. Az amazon.com-on a kritikakat olvasva masnak is ez volt a velemenye. Azert tuti megveszem az uj regenyet, vegulis mindenki hibazik neha.

G. M. Ford - Fury
Ez egy atlagos nyomozos-sorozatgyilkosos regeny, atlagos "hard boiled" figuraval, de mindenkeppen jo volt olvasni, izgalmas es erdekes, plusz szerintem nagyon poen a befejezese. Sikerult megmentenie az unalomtol a 3 oras hazarepules alatt.

John Grisham - The Last Juror
Ezt a konyvet csak kolcsonbe kaptam, es a francia uton olvastam el. Nem vagyok igazan Grisham rajongoja, de ez igazan tetszett. Kedvelheto figurak, erdekes varoska, jo sztori (sok mellekszallal), es kerek befejezes. Nagyon tetszett, olyan emberkozeli volt az egesz, az eroszak csak itt-ott elobukkan, de tenyleg nem nyomja el az eletvidam reszet a regenynek.

Matthew Pearl - The Dante Club
Ezt ebook formaban "kaptam kolcson". Tortenelmi, irodalomtorteneti sorozatgyilkosos bestseller :-). Szuperjo szerintem, nagyon tetszett!

Air - Talkie Walkie
Ezt az Audio CD-t jatszottak a DVD/CD boltban, mikozben valogattam a filmek kozott. Mikor a 3. szam is kurvara tetszett, megkerdeztem mi ez, majd kertem egyet belole :-) Eszmeletlen kellemes elektronikus zene, es egyaltalan nem unalmas.

Nnna, egy het kihagyas utan egy jo nagy post. Most remelem egy jo darabig itthon leszek, es visszaterunk a rendes menetrendhez...

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Website engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog themes by Asevo | CMS + email marketing