Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Gadget Szemle #1Magyar web, 2007 »

Webisztán podcast

  05/18/07 08:55 pm, by , Categories: Média, Podcast

Most vettem észre, hogy a webisztan.blog.hu-nak van podcastja is. Ennek nagyon örülök, töltöm is éppen le az eddigi epizódokat. Kicsit késztetésem van, hogy okoskodjak, hogy hogyan lehetne ezt jobban csinálniuk, de erőt veszek magamon :-) Remélem egyre több ember kap kedvet színvonalas podcast adások készítésére. Lassan nekem is kicsit több időm marad, hogy csináljam a saját adásainkat.

Őszintén szólva eddig nem nagyon foglalkoztatott a magyar IT szakma meg a magyar "blogoszféra". A cégünk (és én, az elmúlt 13 évben) külföldi ügyfeleknek szállít megoldásokat, én külföldi blogokat, szakmai oldalakat olvasok, és mikor híres akarok lenni, akkor kinti szakmai oldalakon próbálok linkeket szerezni az angol nyelvű szakmai blog cikkekre.

Azt vettem észre, hogy mióta csináljuk ezeket a Meetup eseményeket, valahogy kinyílt az itthoni "web 2.0" világ előttem, kicsit megismerem az embereket, meg hogy azért itthon is készül ez-az. Azóta lelkesebben követem az itthoni történéseket, olvasom a Webisztánt meg ilyesmiket.

A következő meetupon (június 6) egyébként szenzációs előadások készülődnek, és ha minden jól megy, egy olyan meglepetés is lesz, amitől mindenki lehidal majd. Jövő héten kiteszem a meetup oldalra a részletes programot.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Free blog engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog theme by Asevo | b2evolution CCMS