Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Xmas partySofa King »

What's going on

  12/13/05 11:28 am, by , Categories: Média

1. Ma a szokásos 25 perc helyett 80 perc alatt ért be a buszom a városba. Érdekes, hogy kb. 1 cm hó (a tél közepén) ekkora felfordulást bír okozni.

2. Tegnap nem bírtam letenni a Constant Gardener című John LeCarre könyvet, amíg be nem fejeztem. Az első fele rendkívül vontatottnak tűnt, vagy két hétig kínlódtam vele, aztán a második felét pár óra alatt végigpörgettem. Nem sokat lehet mondani róla spoiler nélkül, mindenesetre szerintem fantasztikus jó könyv, habár eléggé ki bírja meríteni az ember lelkét a végére. Így ismerve a sztorit, nem is merem megnézni filmben, mert mindenképp problémás:
- Ha átvették a történetet teljesen a regényből, ezt nem szeretném mégegyszer átélni, nagyon ütős
- Ha hollywood story lett belőle, akkor meg elhányom magam

3. Borzalmas volt a legutóbbi (season 2, 13-as epizód) a Stargate Atlantisból. Nem elég, hogy excesszív könnyezés van benne, a végén a "harcos" csaj átmegy musicalba, és végigénekel egy borzalmas dalt. Az ember végig attól tart, hogy bármikor megjelenhet Kenny G a szaxofonjával. Bárki követhet el hibákat, szóval adok még esélyt a sorozatnak, de az utóbbi időben kezd kicsit kifulladni a dolog, a wraith-okat, akiktől kicsit legalább lehetett tartani az első seasonban, szanaszét szívatják minden epizódban, és már a figurák is belefásultak a rutinba.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Website builder
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog theme by Asevo | Photo gallery software