Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Windows XP Unalmas EditionLive 8 »

Live 8 ertekeles

  07/06/05 08:49 pm, by , Categories: Média

Az elozo bejegyzes utan nem tudom ki mennyire kovette az koncerteket szombaton, de egy meglehetosen jol sikerult musort sikerult osszehozni erre a Live 8 esemenyre. A Phoenix teve segitsegevel delutan 4-tol hajnali fel kettoig nagyon jol szorakoztam, es termeszetesen fel is iratkoztam a Live 8-as listara, ugyhogy tenyleg erezhettem, hogy valami fontos dolog resze vagyok. Volt szamos kellemes es kellemetlen meglepetes is, csak nehany pelda:
Piros pont:

  • Az AOL szolgaltatasa szerintem merfoldko volt az iparban: barmifele zokkenes vagy minosegi problemak nelkul tudtam innen Magyarorszagrol nezni a sugarzott stream-eket, sztereo, elfogadhato minosegu hanggal es keppel, es reklam meg minden megszakitas nelkul lehetett valasztani a helyszinek kozott, ezaltal siman verve a teveadast. Ez a jovo. IPTV-t kerek ide Csomorre, ASAP.


sszes kedvencet elkaptam, es nagyon tetszett, koztuk The Killers, Snow Patrol, Kaiser Chefs, Coldplay + RIchard Ashcroft remek volt. A Stereophonics es a Linkin Park is profi volt.
  • A gyerekek meg a felesegem kedvencei is bejottek (gyerekeknek WIll Smith es foleg a Black Eyed Peas, felesegnek Madonna meg Dido)

  • Az oregek (a Who es az ujra osszeallt "regi" Pink Floyd) szerintem nagyot teljesitettek. A Who eloadta az osszes CSI sorozat focimzenejet ;-)


  • Fekete pont:

    • Az Audioslave szamban szerintem elkepesztoen hamisan enekelt Chris Cornell, ami kulonosen kinosan erintett mert nagy rajongoja vagyok. Egyszeruen eges volt.


    -HA meg hamisabb volt, es fel is adta menet kozben a csavo, rajott hogy mar nincs meg a hangja.
  • Az olasz nezok remisztoen benak voltak, a Duran Duran szerintem szenzacios volt a Wild Boys szammal, en ott pogoztam volna, a sok olasz meg passzivan acsorgott es alig tapsolt.

  • Nehany "sztar" elegge tenyerbemaszo volt, peldaul Brad Pitt szerintem szanalmas volt - adja el egy hazat, es mentsen meg egy afrikai orszagot belole, ne engem leckeztessen.


  • Az egy masik kerdes, hogy lesz-e tenyleges eredmenye az egesznek, de szerintem akit hidegen hagy a tema, az nem is rendes ember. En is hajlamos vagyok cinikus lenni neha, meg altalaban kevesse erdekelnek az ilyen megmozdulasok, de a musor alatt tenyleg tobbszor rendesen meghatodtam meg elgondolkodtam, hatha mas is volt ezzel. Persze a sok ehezos bevagas miatt vegig ettunk valamit a musor alatt...

    Kivancsi vagyok, nektek mi tetszett a musorbol?

    1 comment

    Tibu

    Nem volt rossz, bár én a magyar TV-n néztem. Kicsit gáz volt, hogy sokan énekeltek hamisan, nem tudom, hogy ez a playback világ hátránya vagy csak a monitorozás volt rosszul beállítva (mondjuk ez furcsa lett volna, mert a fülükben volt egy fülhallgató). Azért a profik tudtak nem hamisan énekelni. Na, tetszett, de azért helyszínen jobb lett volna…

    07/08/05 @ 12:09 pm

    Search

      XML Feeds

    Web Site Builder
     

    This collection ©2024 by Balazs Fejes

    Contact | Help | Blog theme by Asevo | CMS + forums