Ha elemmel megy és fényes, kell!

Archives for: "January 2007"

Design

  01/29/07 01:32 pm, by , Categories: Média, Hardver
Egy régi, gagyi sci-fi film egyik jelenetében ez az eszköz valahogy ismerősnek tűnt - az alábbi kép kb. 1 másodpercig látszik a filmben: more »

Elgato Eyetv Hybrid

  01/27/07 04:42 pm, by , Categories: Szoftver, Hardver
Végre sikerült beszerezni kollégák segítségével egy olyan TV tunert a Mac gépemhez, ami fogad composite inputot is, nem csak antenna jelet. Ez kellett már csak ahhoz, hogy (remélhetőleg) jó minőségben tudjam rögzíteni későbbi megnézésre a… more »
3 comments »

Wii meg iPhone fejlesztés

  01/22/07 04:55 pm, by , Categories: Szoftver
Aki nem követné (teljesen érthető okokból) a szakmai blogom, így lassan egy év után végre oda is írtam egy rövid bejegyzést :-) more »
1 comment »

Update

  01/21/07 11:50 am, by , Categories: Általános, Blogolás
Frissítettem a blog szoftverem - és ezt már régóta halogatom. Még mindig elégedetlen vagyok ezzel a b2evo-val, de a céljaimnak továbbra is jobban megfelel, mint a Wordpress vagy az MT, úgyhogy megtartom. Ett?l sajna az RSS feedek újnak hiszik magukat,… more »

iPhone

  01/10/07 01:00 pm, by , Categories: Szoftver, Hardver
Sokan megosztották a véleményüket az új Apple iPhone ügyén. Nekem nem az a kérdés, hogy veszek-e, hanem hogy mikor. A tegnapi bejelentés során gyakorlatilag minden fontos dolgot említettek, amit én a korábbi telefonjaimból hiányoltam - 3.5-es headphone… more »
4 comments »

Smartphone?

  01/06/07 06:40 pm, by , Categories: Szoftver, Hardver
A hétvégére kölcsönkaptam egy kedves kollégától egy Windows Mobile 5 alapú telefonkészüléket. Abszolút mindenféle előitélet nélkül álltam a géphez, pár hete már szemezek néhány Windows Mobile telefonnal, és a képességeik listája teljesen izgalmas… more »
4 comments »

Search

  XML Feeds

Complete website engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Open Source CMS