Ha elemmel megy és fényes, kell!

Archives for: "March 2007"

Mobil fejlesztés Flash Lite környezetben

  03/31/07 08:48 pm, by , Categories: Szoftver
Akit érdekel, a szakmai blogra felraktam egy új cikket, Flash Lite fejlesztésről mobiltelefonokra és egyéb mobil eszközökre. Olvassátok el. more »

Fotók

  03/29/07 04:46 pm, by , Categories: Média
Arra a megállapításra jutottam, hogy feldobná a blogomat, ha időnként fotókkal színesíteném a tartalmat. Nyilván írhatnék esetleg több bejegyzést, gyakrabban, de igazából én úgy látom, hogy a blog úgy általában "profibbnak" hatna, ha a vizuális… more »
3 comments »

A hét szoftvere #3 - Amikor burjánzik a Windows

  03/28/07 09:51 pm, by , Categories: Szoftver
Következő a helyzet. Mindenféle okokból telepítenem kellett 3 darab 600 megás alkalmazást a Parallels alatt futó Windows virtuális gépembe. Ez alapvetően nem is lenne baj, azon kívül, hogy egyre kevésbé élvezem ezt a konkrét virtuális gép… more »
2 comments »

A hét szoftvere #2 - Teendők rendszerezése

  03/20/07 04:23 pm, by , Categories: Szoftver
Ezen a héten egy Mac alkalmazást fogok ajánlani, de kerestem egy hozzá hasonló Windows appot is. Mint sok más "tudás alapú" állásban dolgozó ember, a "Getting Things Done" című könyvben foglalt módszereket alkalmazom arra, hogy a körülöttem kavargó… more »
7 comments »

Fejlesztős adás

  03/20/07 01:34 pm, by , Categories: Podcast
Emlékeztek még a múltkori technológia-szoftverfejleszős podcastomra? Most tettem elérhetővé az új adást, ilyesmi dolgokról: Ebben az adásban a múltkori meetup eseményhez kapcsolódva Németh Ádámmal beszélgetek: - A jo-hely.hu mögött… more »

9. Epizód

  03/19/07 10:24 am, by , Categories: Podcast
Ezeket lehet hallani az új podcastban: - Turbuly Lilla : Eltévedt Hold - Tímea Gallard - Zsötem, avagy a trópus a mumusom? - Színház - Száz év magány - Játékok - Nintendo Wii: Warioware Smooth Moves, Rayman Raving Rabbits - PC: Fairy Godmother Tycoon -… more »

Comedy Attack

  03/13/07 10:09 pm, by , Categories: Média
Már korábban lelkendeztem az AOL Radio webes szolgáltatásról. Most az új csatornák között felfedeztem egy Comedy Attack című adást. Aki szereti a stand-up comedy műfajt, nagyon tudom ajánlani. 1-10 perces pici részleteket adnak mindenféle… more »

A hét szoftvere #1 - Fájlmegosztás kevesebb kínnal

  03/12/07 11:05 pm, by , Categories: Szoftver
Gondolom ti is voltatok már olyan helyzetben, hogy méretesebb fájlokat akartatok megosztani valakivel gyorsan az interneten, vagy akár a munkahelyen. Ebben az a vicc, hogy ez egyáltalán nem triviális feladat! A leginkább kínálkozó megoldás az instant… more »
3 comments »

Budapest Meetup, új podcast

  03/12/07 12:30 am, by , Categories: Média, Podcast
Nemrég voltam egy jópofa fejlesztői találkozón, a Budapest New Tech Meetup nevű sorozat keretében. Lelkesen rögzítettem is a hanganyagot, az előadásokat meg tudjátok hallgatni a Budapest New Tech Podcast oldalán. Arra is fogom használni… more »

Videorögzítés

  03/01/07 11:36 am, by , Categories: Média
Arról már meséltem, hogy hogyan használom az EyeTV Hybrid USB TV tunert a tévéadások rögzítésére. Magával a hardverrel teljesen elégedett vagyok, megbízhatóan működik, és szép felvételeket készít. Az EyeTV szoftver is remekül kezelhető. Amivel… more »
4 comments »

Search

  XML Feeds

Multiple blogs solution
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Secure CMS