Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Da Vinci Code Windows Live Mail Desktop Beta »

A Szakma Krémje

  05/26/06 10:51 am, by , Categories: Szoftver

Mivel gyakran veszünk át és folytatunk már folyamatban levő projecteket ügyfeleinknél, sajnos tudom, hogy milyen iszonyat szar minőségű, működésképtelen rendszereket fizet ki (és tesz elérhetővé) néhány hozzá nem értő vásárló.

Meglepő módon ezek a vásárlók lehetnek óriási multik is, hatalmas IT szervezettel. Ha már egyszer a project beindult, mintha minden józan ész eltűnne körülötte, és mintha soha senki nem ült volna le kipróbálni, hogy mit vásároltak.

Ezért nem is csodálkozom, amikor látványos, nagy bugokat látok mindenféle webes szolgáltatásban. A szakma krémje megint átadott valamit az agyatlan IT departmentnek, valószínű valamelyik nagynevű, drága konzultáns cég vezetése alatt, a felhasználók meg bekaphatják.

Most épp a SonyEricsson online "Fun and Downloads" szekciója mutatja meg a szaros gatyáját, ha esetleg a (komoly promócióban futó) Da Vinci Code játékot vásárolná meg a telefonjára az ember.

SonyEricsson online services suck

Az egy dolog, hogy láthatóan kint lóg a template nyelv az oldalon, de ez az állapot vagy 2 napja így van, mióta a tartalom megjelent. Amellett, hogy azok a mezők hiányoznak, csak ennél az egy játéknál a szolgáltatóválasztó dropdown üres, ezért nem is lehet továbblépni a tranzakcióban. Telefonról böngészve ugyanez a helyzet.

Egyébként nem ez az első problémám itt. Pár játékot már vásároltam itt sikerrel, de például az új X-Men játék vásárlását is beszoptam, és ott még pénzem is bánta. Ott a vásárás (emelt díjas SMS) folyamata végigment, majd a megkapott linken a tartalom nem töltődött le. Két kört futottam a horrorisztikus módon inkompetens telefonsupporttal (magyar fickónak, egyszerű magyar szavakkal leírtam a problémát, erre a szakember írt egy erőlködős angolságú levelet a külföldi supportnak, hogy "Customer did not receive SMS"), majd feladtam.

Szomorú dolog ez, megint én szívom meg, aki tényleg lopás helyett inkább megvenné a tartalmat, nyilván nem fogom innentől ezt senkinek ajánlani.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

powered by an open-source CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skin by Asevo | evoCore