Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Víkend - így megy ez nálunkMásodik Podcast »

Trattoria Toscana

  09/05/06 10:10 am, by , Categories: Konyha, Munka

Az Indexben tegnap megjelent egy cikk a Trattoria Toscana étteremről. Ahogy ez lenni szokott, nem értek teljesen egyet az ott található értékeléssel, szerintem egy pár fokozattal jobb, mint amit ott írnak róla.

Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, meg a kiszolgálás is valószínű máshogy működik nekem, merthogy ez a mi céges "menzánk", ide visszük rendszeresen az ügyfeleket ebédelni, ha meglátogatják az irodánkat.

A konkrét kritikára visszatérve, én nem csak ilyen "túl drága" meg "nem rossz, ha meghívnak" kategóriába raknám, mint a cikkíró, hanem én gyakran kívánom meg az ételeiket, és mindenkit szívesen irányítok oda. Még soha nem volt nagy csalódás egyik étel sem.

Az index cikkével egyetlen helyen értek egyet, igazán jó csirkeételt még nem ettem náluk, de pizzától kezdve tésztákon át tengeri ételekig minden jó volt. Előételben és desszertekben pedig tényleg fantasztikusak. Amit legtöbbször választok, az a meglehetősen egyszerű négy sajtos pizza, de nagyon finom, és nem kell rá figyelni, lehet közben az ügyféllel beszélgetni.

Egyébként aki ilyenkor úgy érzi, hogy jó nekem, hogy ilyen munkám van, annak egyrészt igaza van, másrészt azt higgyétek azért el, hogy sokat visszavesz a jó ebéd élvezetéből, hogy közben szóval kell tartani egy csapat ügyfelet. Végig erőlködni kell, hogy jó benyomást alakítsanak ki a cégről, Budapestről, a szakértelmünkről, meg az üzleti modellről is. Nehéz munka, de valakinek meg kell csinálni :-)

2 comments

gaba

Párszor jártam már ott, és én is mindig elégedett voltam. Az általad említettek mellett nekem a leveseik is roppant módon ízlettek.

09/05/06 @ 01:53 pm
Comment from: kRoy
kRoy

Az Index kiszolgálással kapcsolatos megjegyzésével ("A kétségtelenül szórakoztató olasz- és celebspotting csak akkor válik unalmassá, amikor rájövünk, hogy ezek a mokaszincipős, jólfésült, bőrkabátos törzsvendégek, egyszóval olaszok, még rosszabb esetben csak wannabe-olaszok, mindig elsőbbséget élveznek a kiszolgálásban.") egyáltalán nem értek egyet. Jópárszor voltam már ott a Párommal és minden alkalommal messzemenően figyelmesek voltak mindkettőnkkel. A budapesti éttermek nagy része példát vehetne róluk, hogy miképp is kell bánni az utcáról betérő vendégekkel.

09/06/06 @ 05:18 pm

Search

  XML Feeds

CMS + email marketing
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skins by Asevo | CCMS