Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Első Wireless Mighty Mouse problémámTandoori Chicken no. 200 »

Alma dolgok

  07/29/06 04:49 pm, by , Categories: Hardver

Ahhoz képest, hogy mennyire utáltam a Mighty Mouse egeret, nem bírtam ellenállni és azonnal megvettem az új Apple drótnélküli egeret. Eddig jól vagyok vele, remélem ez nem döglik meg olyan hamar, mint drótos elődje.

Jó egy órát bogarásztam a Regent Street-en levő Apple boltban, élmény volt végre megfogdosni az új Macbook gépeket. Sikerült elég hamar eldöntenem, hogy a fekete tetszik jobban, bár az kicsit zavar, hogy vékony és hajlékony az LCD panelje. Olyan érzés volt, mintha egy pillanat alatt el tudna roppanni. Tényleg kár, hogy nem folytatják a pici fémből készült Powerbook vonalat. Azért szerintem fogok venni előbb-utóbb egy ilyen fekete Macbookot.

Még egy dolgot nem bírtam otthagyni, vettem egy Miglia TV Micro márkájú USB tévétuner eszközt. A szálloda kábeltévéjét rádugva azonnal ki is próbáltam, és szenzációs jól működik. Az EyeTV 2 szoftvert adják hozzá, és remekül rögzíti is az adást mov formátumban. Jó cucc.

2 comments

gaba

Én már a régi Mighty Mouse-t sem utáltam, bár annak sajnos elromlott a görg?je (pont azt szerettem benne nagyon). Ez az új viszont nagyon ígéretes, és végre lézeres is. Valószín?leg én is veszek majd egyet magamnak.

Milyen lett az új Apple Store a Regent Streeten? Hallottam, hogy felújították.

Ezt a “hajlékony LCD-panel” problémát nem értem. Nekem azért strapabírónak t?nik a sajátom, ha nem is aluminium. Lassan két hónapja használom, és nagyon masszív egy masina, ilyen szempontból is elégedett vagyok vele.

07/30/06 @ 09:20 am
Comment from:
admin

Pont az volt a Mighty Mouse-al, hogy MINDENKINEK elromlott, kevesebb, mint fél év alatt.

A hajlékony panel meg annyi, hogy ha két sarkánál megfogod, és egy icipici er?t fejtesz ki, akkor össze lehetne hajtogatni a panelt kettobe. Nincs tartása, mint a fém Powerbookban, vagy épp a ThinkPad szintén fekete laptopokban.

Nem fogom hajtogatni, de azért ez kicsit fröccsöntött kinai feelinget ad neki.

07/30/06 @ 04:03 pm

Search

  XML Feeds

Website engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog themes by Asevo | Build your own site!