Ha elemmel megy és fényes, kell!

Category: "xbox360"

Konnektor 37

  04/19/11 10:51 am, by , Categories: Hardver, xbox360, Podcast, iPhone

Aki nem követné máshol, jelzem, hogy pörög a videojáték podcast gyártás ezerrel, a 37. epizód tölhető a Konnektor oldalról frissen.
A témák között a Nintendo 3DS eladások visszaesése, következő generációs konzolok, majd sok-sok retro játék tipp (Pirates, Tie Fighter, Crash Team Racing, Flashback), sőt elhangzik a Gravis meg Adlib kifejezés, és a régi analóg joystickok kalibrálása...
Végül pedig iOS letöltéseket ajánlunk.

Konnektor 10

  09/29/10 10:59 am, by , Categories: Szoftver, xbox360, Podcast, iPhone

Kint a 10-es Konnektor videójátékos podcast, benne:

  • közvetítés az iPhone 4 launch eseményről
  • a Limbo nevű Xbox Live Arcade játékról beszélünk, és ennek kapcsán arról, hogy milyen játékok tudnak megijeszteni bennünket
  • MAME és arcade emulátorok
  • persze a Minecraft is előkerül, úgy látom egyedül én nem fogok ezzel játszani.

Egyébként gaming témában kiraktam egy oldalt, ahol a különböző játékos közösségi hálózatokban meg tudtok találni, és hozzáadni a kontakt listátokhoz.

Konnektor Podcast

  09/21/10 10:22 pm, by , Categories: Média, Hardver, xbox360, Podcast

Alapvetően az érdeklődés hiánya miatt szépen leálltunk a podcast gyártással, de most fellelkesített Greg barátomék videojáték podcastja, már a második adás felvételében vettem részt. Most épp aktív videojátékos időszakban vagyok, és van is miről beszélgetünk, és a nagyobb csapat lehetővé teszi, hogy egyes hiányzások esetén is lehet a heti egy stabil adást tartani.

Itt találhatjátok az eheti adás oldalát, shownote, képek, satöbbi.

Sokat beszélünk a Halo: Reach launch eseményről, amit meglátogattunk, PlayStation Move élmények, Tokyo Game Show gondolatok, illetve a PSP Go eszközöm is megkapja a heti rúgást, ennek már hagyománya van a podcastban.

Szerintem toljátok be iTunes alá a podcastot, annyira jó, hogy én is újra végighallgattam :-)

Online tartalomvásárlás itthon

  06/11/09 04:19 pm, by , Categories: Média, Szoftver, xbox360, iPhone

Az ezer éve frissített angol nyelvű blogra postoltam most egy online vásárlásról szóló bejegyzést.

Globalization, the internet, outsourcing, trends like these enabled us to work for international companies, allowed us to read sites, magazines, follow blogs like anybody would do in Western Europe. Being the citizen of the European Union, and having access to the same information as anybody else in the EU makes us want to consume the same things.

Our expectation is to watch movies at the same time we read about them on movie blogs, we would like to purchase games that game sites talk about right now, we'd like to download music that shows up on rollingstone.com, NME or Pitchfork reviews, we'd like to IMPULSE BUY online like anybody else with the same taste and budget.

Jó kis panaszkodás, ha érdekel titeket :-)

Hosszú hétvége

  11/04/07 11:47 pm, by , Categories: Általános, Média, Szoftver, xbox360

Nagyon élveztem a hosszú hétvégét, szerintem ezentúl minden hétvége legyen ilyen. Mindenféle pihentető dolgot csináltam:

  • Mivel befejeztem a Halo 3 játékot történet módban, kipróbáltam a multiplayer módot is. Miután belejöttem egy kicsit, sikerült a szintemet emelni, és King-of-the-hill módban nyertem is meccset, de az már látszik, hogy ehhez én öreg vagyok. Túl gyors a játék nekem, túl stresszes, és nagyon utálom, mikor veszítek.
  • Miután Easy módban megvan minden szám 5 csillaggal, Guitar Hero Encore-ban Medium szinten próbálkoztam. Az első 6-7 számot sikerült végigvinni, de borzasztóan nehéz a kisujjamat is a játékban használni. Ezt még sokat kell gyakorolnom. Nagyon kiváncsi leszek szerdán a Meetupos Guitar Hero játékon arra, hogy a profi kollegák hogyan csinálják mindezt.
  • PSP-n befejeztem a Daxter nevű nagyon jól sikerült platformjátékot. Az utolsó boss fight brutál nehéz volt, vagy harmincszor újra kellett próbálnom, mire sikerült.
  • Két nap aktív gitár meg PSP játék után viszont úgy fájtak az ujjaim, a karom, a vállam, meg a nyakam, hogy reggel fájdalomcsillapítóval meg rozmaringos kenőccsel kellett kezdenem a napot. Itt be is fejeztem a hétvégére az elektronikus játékokat.
  • Vásároltunk a feleségemmel World of Warcraft kártyajátékhoz kezdőcsomagot, és ki is próbáltuk. A Guitar Hero mellett ez nekem az elmúlt pár hónap egyik kellemes meglepetése. Nagyon bejön a játékmenet, és amúgy is hajlamos vagyok mindenféle dolgot gyűjtögetni, szóval ezzel még sok örömöm lesz. Sajnos eddig mindig megvert az asszony benne, próbálok majd erősebb fegyvereket beszerezni a paklimba, az Ork vadász hősömnek az kéne. Ha valaki a cégnél még játszik ezzel, szóljon, ebédszünetben lehetne egy kört tolni.
  • Most így vasárnap este a nagyon várt New England Patriots vs. Indianapolis Colts meccset nézem a Sport2 csatornán, eddig igazán jó. Próbálom minimalizálni a Pom-bear fogyasztást közben, mert így hiába tornáztam előtte. Jézusom, mekkora touchdown volt most is!!

Kreatív tevékenység is befért a játék mellett. Sok-sok rákészülés után elérhetővé tettem a feleségem új internetes kiadványát. Napi frissítéssel mindenféle nőket érdeklő cikkeket lehet elérni a johaziasszony.hu címen. Mindenképp mutassátok meg feleségeknek meg női családtagoknak, mert szerintem eddig minden cikkje eszméletlen jó. Rengeteg dolgot tervezünk fejleszteni még rajta, de a cél először az olvasóközönség kialakítása, ilyen erős cikkekkel.

Emellett újra hozzákezdtem egy OSX Cocoa programozás tanulós projecthez. A korábbi próbálkozáskor elriasztott az Objective-C nyelv, de már kezdem megszokni a kicsit már idejétmúlt elemeit. Tudom, hogy majd Leopard alatt jobb is lesz maga a nyelv is, garbage collection, properties, for each, mind nagyon kellett már. Már van is ötletem, hogy mit szeretnék írni, így nagyobb a lelkesedés. A következő hónapokban kicsit visszaveszek játékból, meg sorozatnézésből, és a kódolásra koncentrálok.

1 comment »

Prey befejezve

  12/02/06 01:08 pm, by , Categories: Média, xbox360

Végigvittem a Prey játékot az xbox360-on. Alapvetően jól szórakoztam, bár talán tényleg túl könnyú volt. Igazán nem lehet meghalni benne, halál esetén van egy mini-game, amivel energiát lehet gyűjteni, es folytatni rögtön a játékot.

Prey finished

Persze nem baj, ha az ember nem kap agyvérzést, hogy valamit kétszázszor kell újrapróbálni, de így meg kevésbé sikerélmény.

::

Search

  XML Feeds

CCMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog template by Asevo | Build your own website!