Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Novemberi meetupVirtuális séta, CSI NY, Second Life »

Hosszú hétvége

  11/04/07 11:47 pm, by , Categories: Általános, Média, Szoftver, xbox360

Nagyon élveztem a hosszú hétvégét, szerintem ezentúl minden hétvége legyen ilyen. Mindenféle pihentető dolgot csináltam:

  • Mivel befejeztem a Halo 3 játékot történet módban, kipróbáltam a multiplayer módot is. Miután belejöttem egy kicsit, sikerült a szintemet emelni, és King-of-the-hill módban nyertem is meccset, de az már látszik, hogy ehhez én öreg vagyok. Túl gyors a játék nekem, túl stresszes, és nagyon utálom, mikor veszítek.
  • Miután Easy módban megvan minden szám 5 csillaggal, Guitar Hero Encore-ban Medium szinten próbálkoztam. Az első 6-7 számot sikerült végigvinni, de borzasztóan nehéz a kisujjamat is a játékban használni. Ezt még sokat kell gyakorolnom. Nagyon kiváncsi leszek szerdán a Meetupos Guitar Hero játékon arra, hogy a profi kollegák hogyan csinálják mindezt.
  • PSP-n befejeztem a Daxter nevű nagyon jól sikerült platformjátékot. Az utolsó boss fight brutál nehéz volt, vagy harmincszor újra kellett próbálnom, mire sikerült.
  • Két nap aktív gitár meg PSP játék után viszont úgy fájtak az ujjaim, a karom, a vállam, meg a nyakam, hogy reggel fájdalomcsillapítóval meg rozmaringos kenőccsel kellett kezdenem a napot. Itt be is fejeztem a hétvégére az elektronikus játékokat.
  • Vásároltunk a feleségemmel World of Warcraft kártyajátékhoz kezdőcsomagot, és ki is próbáltuk. A Guitar Hero mellett ez nekem az elmúlt pár hónap egyik kellemes meglepetése. Nagyon bejön a játékmenet, és amúgy is hajlamos vagyok mindenféle dolgot gyűjtögetni, szóval ezzel még sok örömöm lesz. Sajnos eddig mindig megvert az asszony benne, próbálok majd erősebb fegyvereket beszerezni a paklimba, az Ork vadász hősömnek az kéne. Ha valaki a cégnél még játszik ezzel, szóljon, ebédszünetben lehetne egy kört tolni.
  • Most így vasárnap este a nagyon várt New England Patriots vs. Indianapolis Colts meccset nézem a Sport2 csatornán, eddig igazán jó. Próbálom minimalizálni a Pom-bear fogyasztást közben, mert így hiába tornáztam előtte. Jézusom, mekkora touchdown volt most is!!

Kreatív tevékenység is befért a játék mellett. Sok-sok rákészülés után elérhetővé tettem a feleségem új internetes kiadványát. Napi frissítéssel mindenféle nőket érdeklő cikkeket lehet elérni a johaziasszony.hu címen. Mindenképp mutassátok meg feleségeknek meg női családtagoknak, mert szerintem eddig minden cikkje eszméletlen jó. Rengeteg dolgot tervezünk fejleszteni még rajta, de a cél először az olvasóközönség kialakítása, ilyen erős cikkekkel.

Emellett újra hozzákezdtem egy OSX Cocoa programozás tanulós projecthez. A korábbi próbálkozáskor elriasztott az Objective-C nyelv, de már kezdem megszokni a kicsit már idejétmúlt elemeit. Tudom, hogy majd Leopard alatt jobb is lesz maga a nyelv is, garbage collection, properties, for each, mind nagyon kellett már. Már van is ötletem, hogy mit szeretnék írni, így nagyobb a lelkesedés. A következő hónapokban kicsit visszaveszek játékból, meg sorozatnézésből, és a kódolásra koncentrálok.

1 comment

CDColt

Én máris továbbadtam a linket a feleségemnek! Sok sikert a projekthez!

11/05/07 @ 09:03 pm

Search

  XML Feeds

Multiblog engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skins by Asevo | Multiple blogs done right!