Ha elemmel megy és fényes, kell!

Latest Comments

In response to: Nokia E90 Communicator

Comment from: vanabi
vanabi

Na valami frissítés kérem ehhez a post-hoz? :-)
Amúgy meddig bírta?

Egy barat sokaig nem mondott le róla kizárólag a fax meg a csoportos sms miatt, de azóta ő is megalmásodott.

04/26/12 @ 02:27 pm

In response to: HTC Desire - Android Appok

Kindle vásárlás

A könyvek egyik régi problémáját sikerült megoldania a Barnes&Noble könyváruháznak.

A cég következ_ Nook ekönyvolvasója olyan beépített világítással rendelkezik, ami mellett kényelesen lehet
a sötétben is olvasgatni.

04/17/12 @ 03:50 pm

In response to: New York

Comment from: Peter
Peter

New York-ban van, nem Kairóban!

11/28/11 @ 04:07 pm

In response to: New York

phraktle

Valoszinuleg $3-ert is odaadta volna. ezekben a boltokban mindig alkudni kell, az elso ar az a naiv turistanak szolo, a masodik a turistanak, amikor mar kisse megsertodve a gyerekeirol beszel, kezded elerni a valodi piaci arat :)

11/28/11 @ 04:05 pm

In response to: Hihii

iSandor

Ügyes! Gratula! Nagyon jók ezek, főleg a meteor. :)

09/21/11 @ 11:37 am

In response to: DC - New 52

Comment from: Samu  
Samu

Engem Jim Lee rajza, Scott Williams tuskihúzása, és Alex Sinclair színei teljesen meggyőztek a Justice League #1-ben.

09/12/11 @ 08:47 pm

In response to: DC - New 52

Comment from: kRoy
kRoy

Nekem Funky Koval volt a nagy kedvencem anno (vagy 25 éve), sajna minimális esélyt látok arra, hogy a DC valaha is kiadja. Viszont az első rész (igaz magyarul) megvan a hálózsákon: http://href.hu/x/g015

09/09/11 @ 03:52 pm

In response to: Jesolo Gastro

Comment from: Zvara Dániel
Zvara Dániel

Sziasztok:) Rendes tőletek hogy azt mondtátok hogy egy kedves magyar felszolgáló szolgált ki titeket a Pinoba :) és véletlen hogy pont megtaláltam ezt a cikket mert én voltam aki kiszolgált titeket:) a nevemre rákerestek igy facebookon megtaláltok:) Zvara Dániel

09/03/11 @ 07:27 pm

In response to: Jesolo Gastro

Comment from: dvorcsakl
dvorcsakl

Nem lehet állandóan odafigyelni, kellenek a pozitív élmények is. Jól tetted, hogy ettél, ráadásul jókat ettél, egészségedre!

08/18/11 @ 12:44 pm

In response to: Dolgok a weben

_alesi_

Ami a TED-et illeti, ezt így tovább is osztottam, annyira egyetértek vele.

07/20/11 @ 10:32 pm

In response to: Könyv franchise-ok

Comment from:
admin

Az kicsit jobb volt talán. Ráadásul audiobook formában fogyasztottam a Dead Or Alive-ot, és sokat javított rajta, hogy Lou Diamond Phillips olvassa fel a könyvet :)

07/12/11 @ 04:16 pm

In response to: Könyv franchise-ok

speed

en Clancytol (illetve vendegirojatol) most a dead or aliveot szereztem be, de még nem volt idom elkezdeni, kivancsi vagyok, hogy az milyen lesz

07/12/11 @ 04:11 pm

In response to: 37

iSandor

Szerintem 35 éves kor után kezdődik az élet. Addig sokat kell dolgozni, előteremteni sok mindent, és csak kb 35 év után lehet ennek az eredményeit teljes mértékben igénybe venni.

Úgyhogy boldog szülinapot. :)

06/24/11 @ 11:42 am

In response to: 37

Zephyr

Boldog szülinapoot FB2!!! :D Sok jó videojátékot, és jó egészséget!

06/24/11 @ 11:16 am

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

Biri

Futni nem futok, és edzeni sem az alakom miatt járok. :-)

Amikor 130-at mutatott a mérleg, akkor elkezdtem járni. Most már csak 108-110 vagyok, viszont a közérzetem sokkal jobb, mint előtte volt.

Bár nem az alakom miatt járok, azért az is változott. Heti 4-5-ször megyek, ebből egyet mindig személyi edzővel. Tudja, mire mit kell csinálni, hogyan tudom elérni azt, amit szeretnék.

Ezt egyedül biztosan nem tudnám, csak tologatnám-húzogatnám a súlyokat ész nélkül.

A lényeg: magamért csinálom, és teljesen elégedett vagyok azzal, amit eddig elértem. Még mindig én vagyok a legpocakosabb a teremben, de kit érdekel? :-)

06/01/11 @ 09:45 am

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

Comment from: edzotarsad
edzotarsad

Hű de egyedül voltál ma…. Hol van az az inspiráció ami néha árad belőled, amire néha én is rácsodálkozom és újult erőt ad hogy elmenjünk a terembe mikor minden bajom van és Big Fucking Monday van?
Igenis látszódik hogy fejlődtél és láthatod és mindketten tudjuk, hogy egyre jobban megy már nem legalsó kategóriás súlyzókkal…
És hogy “Az edzőteremben lényegesen nyápicabb vagyok bárkihez képest". A faszom.
Hasonlítsd már magad össze a nemritkán betévedő 200kg-os logó hasú zsírgolyókkal vagy a 40 kg-os transzvesztita teenagerekel. Hol vagy Te ettől?

Milyen visszajelzést vársz az idegenektől, akik soha nem láttak félmeztelenül se előtte se utána???
Ahhoz hogy ruhában is komoly változás legyen legalább egy de inkább két év kell.
Addig is maradok hűséges edzőtársad…

05/31/11 @ 08:19 pm

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

nyenyec

Én is hasonló cipőben vagyok.

A futás rosszul megy (sőt, kihagyás után még rosszabbul). A térdem sem bírja igazán, de csinálom, mert azt remélem, hogy ha rendszeresen sokat bírok futni, akkor könnyebb lesz majd a súlykontroll.

A konditermet pár éve csinálom hosszú szünetekkel, gyakran rendszertelenül. Már nem én vagyok a legnyápicabb a teremben egy ideje.
Visszajelzéseket is kaptam, főleg azoktól, akik korábban ismertek, mert sosem voltam egy sportember, most meg “megnőttem".
De volt aki azt is megkérdezte mikor rámnézett, hogy “ugye te sem sportolsz semmit"? (Az az igazság, hogy folyamatosan sokkal éhesebb vagyok mióta többet sportolok és az extra 15 kilóban van bőven nem izom is.)

Ha objektív mércét akarsz, akkor megnézheted a zsírszázalékot, vagy egyszerűen a lemérheted a bicepszedet.

Szerintem egyébként nem éri meg egyik sem. :)
Csak a társadalom, a külső nyomás belehajszol ebbe,
minket.

Ennek ellenére csinálom, az önbecsülésemnek használ. És a mai instant gratification világunkban jót tesz a léleknek, ha valami hosszútávú dologért keményen kell dolgozni.

Mert igaziból belegondolok, hogy ha nem a súlyzókkal bohóckodnék, akkor valszeg tipikusan a weben b***nám el azt a heti pár extra órát.

05/31/11 @ 06:02 pm

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

Comment from: dvorcsak
dvorcsak

Futás:
Futottam már eleget életemben, mindig volt egy eredmény, ami a cél volt.
Aztán sokáig nem futottam (nem is tudtam), majd egy éve újrakezdtem. Elsőre másfél km fért bele, az is halál volt.
Néha vannak célok, de kicsik: szigetkör mentő nélkül, aztán szigetkör 30 perc alatt, aztán Vivicittán elmerni indulni, megcsinálni egy óra alatt, most pedig az őszi félmaraton.

A futott táv ingadozó, volt már 100km/hó, de volt már 40 is. Volt, hogy 17, de az betegség miatt.

Nem vagyunk élsportolók, nem kell menni az eredményre. Jól kell, hogy essen, csak néha kell, hogy fájjon. Ha bármikor le tudok futni 5-8 km-t 5 perces átlaggal, és bármikor neki merek indulni 12 km-nek, az nekem elég.

Pont az egészség és a közérzet az, amiért megéri belefektetni az energiát. Már nem kiviszem a fiam a versenyre, hanem megyek vele versenyezni.

Mi a runkeeper-es userneved?

05/31/11 @ 02:22 pm

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

moszi

en soha nem akarok rekordokat donteni. nem hajt nagyon az sem, hogy mas lefutja a 10km-t es en (meg) nem tudom … motival, de nem hajt.

ha megnezed a profilom minden nap bejovok 3km-t bringaval, hazamegyek, tok lazán, nem hajtva egyaltalan magam ugyanigy vagyok a futassal is. annyit futok, amennyi jol esik, nagyon ritkan futok gyorsabban azert, mert javitani akarom a szemelyes rekordomat; eddig egyetlen egyszer akartam tobbet futni mint amihez hozza vagyok szokva - akkor is megfajdult a terdem :) …

es nem szeretek gyurni. unalmas. nincs latom semmi ertelmet. minek ? nem is erdekes … altalaban az olyan mozgasokat szeretem ami allokepesseget igenyel, az pedig, hogy ki tudom-e nyomni a sujt vagy sem, nem az allokepessegemen mulik. ezerthat :) …

tulajdonkeppen a “deklarativ sportolas” ellen lazadok. nem szeretek “sportolni". azt szeretem, ha _kivanom_ akkor kimegyek futni, es csakis akkor teszem ha jol esik … :)
azt sem igazan szeretem, ha ilyen megrendezett haverokkal-kimegyunk-futni stilusban kell csinalni a dolgokat … akkor mar nem is kivanom, hanem azert megyek mert elvarjak … fujj ;)…

05/31/11 @ 01:42 pm

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

Comment from: alex
alex

A futásos gondolat tetszik, hasonló motivációs problémákkal küzdök, de nem sikerült ilyen jól meglátni és megfogalmazni, sem a jelenséget, sem a feloldását.

Az erőedzés hatását ennyi idő alatt látni kellene, nem? Nem lehet, hogy valamit (súlyok, ismétlésszám, kaja, akármi) rosszul csinálsz?
Ezen és a motiváción sokat segít a fix idejű edzéses, edzős, csapatos rendszerű edzés. Itt ugyanis nem egyedül vagy, ezért nem (annyira) unalmas, és még egy kis versengés is össze tud jönni; ha gond szokott lenni egyáltalán azzal, hogy nekiállj, akkor a fix időpont talán segít ezen, és az edző még meg is tudja mondani, hogy mit csinálsz rosszul (akár rövid távon, az adott gyakorlatnál, vagy hogy hosszú távon esetleg miért nincs eredmény).
Az vitatott, hogy a konditermes gyú… pardon, a fitnesstermes súlyzós edzés mennyire megfelelő úgy általában az embereknek és hogy az alternatívák mennyivel jobbak, mindenesetre érdemes crossfit vagy kettlebell fronton szétnézni, ezek a fentebb említett szempontból talán jobbak, és sokak szerint megfelelőbbek az erőnlét eléréséhez és fenntartásához is.

egy olvasó

05/31/11 @ 12:53 pm

Search

  XML Feeds

Photo albums software
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog template by Asevo | Bootstrap CMS