Ha elemmel megy és fényes, kell!

Latest Comments

In response to: Nokia E90 Communicator

Comment from: vanabi
vanabi

Na valami frissítés kérem ehhez a post-hoz? :-)
Amúgy meddig bírta?

Egy barat sokaig nem mondott le róla kizárólag a fax meg a csoportos sms miatt, de azóta ő is megalmásodott.

04/26/12 @ 02:27 pm

In response to: HTC Desire - Android Appok

Kindle vásárlás

A könyvek egyik régi problémáját sikerült megoldania a Barnes&Noble könyváruháznak.

A cég következ_ Nook ekönyvolvasója olyan beépített világítással rendelkezik, ami mellett kényelesen lehet
a sötétben is olvasgatni.

04/17/12 @ 03:50 pm

In response to: New York

Comment from: Peter
Peter

New York-ban van, nem Kairóban!

11/28/11 @ 04:07 pm

In response to: New York

phraktle

Valoszinuleg $3-ert is odaadta volna. ezekben a boltokban mindig alkudni kell, az elso ar az a naiv turistanak szolo, a masodik a turistanak, amikor mar kisse megsertodve a gyerekeirol beszel, kezded elerni a valodi piaci arat :)

11/28/11 @ 04:05 pm

In response to: Hihii

iSandor

Ügyes! Gratula! Nagyon jók ezek, főleg a meteor. :)

09/21/11 @ 11:37 am

In response to: DC - New 52

Comment from: Samu  
Samu

Engem Jim Lee rajza, Scott Williams tuskihúzása, és Alex Sinclair színei teljesen meggyőztek a Justice League #1-ben.

09/12/11 @ 08:47 pm

In response to: DC - New 52

Comment from: kRoy
kRoy

Nekem Funky Koval volt a nagy kedvencem anno (vagy 25 éve), sajna minimális esélyt látok arra, hogy a DC valaha is kiadja. Viszont az első rész (igaz magyarul) megvan a hálózsákon: http://href.hu/x/g015

09/09/11 @ 03:52 pm

In response to: Jesolo Gastro

Comment from: Zvara Dániel
Zvara Dániel

Sziasztok:) Rendes tőletek hogy azt mondtátok hogy egy kedves magyar felszolgáló szolgált ki titeket a Pinoba :) és véletlen hogy pont megtaláltam ezt a cikket mert én voltam aki kiszolgált titeket:) a nevemre rákerestek igy facebookon megtaláltok:) Zvara Dániel

09/03/11 @ 07:27 pm

In response to: Jesolo Gastro

Comment from: dvorcsakl
dvorcsakl

Nem lehet állandóan odafigyelni, kellenek a pozitív élmények is. Jól tetted, hogy ettél, ráadásul jókat ettél, egészségedre!

08/18/11 @ 12:44 pm

In response to: Dolgok a weben

_alesi_

Ami a TED-et illeti, ezt így tovább is osztottam, annyira egyetértek vele.

07/20/11 @ 10:32 pm

In response to: Könyv franchise-ok

Comment from:
admin

Az kicsit jobb volt talán. Ráadásul audiobook formában fogyasztottam a Dead Or Alive-ot, és sokat javított rajta, hogy Lou Diamond Phillips olvassa fel a könyvet :)

07/12/11 @ 04:16 pm

In response to: Könyv franchise-ok

speed

en Clancytol (illetve vendegirojatol) most a dead or aliveot szereztem be, de még nem volt idom elkezdeni, kivancsi vagyok, hogy az milyen lesz

07/12/11 @ 04:11 pm

In response to: 37

iSandor

Szerintem 35 éves kor után kezdődik az élet. Addig sokat kell dolgozni, előteremteni sok mindent, és csak kb 35 év után lehet ennek az eredményeit teljes mértékben igénybe venni.

Úgyhogy boldog szülinapot. :)

06/24/11 @ 11:42 am

In response to: 37

Zephyr

Boldog szülinapoot FB2!!! :D Sok jó videojátékot, és jó egészséget!

06/24/11 @ 11:16 am

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

Biri

Futni nem futok, és edzeni sem az alakom miatt járok. :-)

Amikor 130-at mutatott a mérleg, akkor elkezdtem járni. Most már csak 108-110 vagyok, viszont a közérzetem sokkal jobb, mint előtte volt.

Bár nem az alakom miatt járok, azért az is változott. Heti 4-5-ször megyek, ebből egyet mindig személyi edzővel. Tudja, mire mit kell csinálni, hogyan tudom elérni azt, amit szeretnék.

Ezt egyedül biztosan nem tudnám, csak tologatnám-húzogatnám a súlyokat ész nélkül.

A lényeg: magamért csinálom, és teljesen elégedett vagyok azzal, amit eddig elértem. Még mindig én vagyok a legpocakosabb a teremben, de kit érdekel? :-)

06/01/11 @ 09:45 am

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

Comment from: edzotarsad
edzotarsad

Hű de egyedül voltál ma…. Hol van az az inspiráció ami néha árad belőled, amire néha én is rácsodálkozom és újult erőt ad hogy elmenjünk a terembe mikor minden bajom van és Big Fucking Monday van?
Igenis látszódik hogy fejlődtél és láthatod és mindketten tudjuk, hogy egyre jobban megy már nem legalsó kategóriás súlyzókkal…
És hogy “Az edzőteremben lényegesen nyápicabb vagyok bárkihez képest". A faszom.
Hasonlítsd már magad össze a nemritkán betévedő 200kg-os logó hasú zsírgolyókkal vagy a 40 kg-os transzvesztita teenagerekel. Hol vagy Te ettől?

Milyen visszajelzést vársz az idegenektől, akik soha nem láttak félmeztelenül se előtte se utána???
Ahhoz hogy ruhában is komoly változás legyen legalább egy de inkább két év kell.
Addig is maradok hűséges edzőtársad…

05/31/11 @ 08:19 pm

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

nyenyec

Én is hasonló cipőben vagyok.

A futás rosszul megy (sőt, kihagyás után még rosszabbul). A térdem sem bírja igazán, de csinálom, mert azt remélem, hogy ha rendszeresen sokat bírok futni, akkor könnyebb lesz majd a súlykontroll.

A konditermet pár éve csinálom hosszú szünetekkel, gyakran rendszertelenül. Már nem én vagyok a legnyápicabb a teremben egy ideje.
Visszajelzéseket is kaptam, főleg azoktól, akik korábban ismertek, mert sosem voltam egy sportember, most meg “megnőttem".
De volt aki azt is megkérdezte mikor rámnézett, hogy “ugye te sem sportolsz semmit"? (Az az igazság, hogy folyamatosan sokkal éhesebb vagyok mióta többet sportolok és az extra 15 kilóban van bőven nem izom is.)

Ha objektív mércét akarsz, akkor megnézheted a zsírszázalékot, vagy egyszerűen a lemérheted a bicepszedet.

Szerintem egyébként nem éri meg egyik sem. :)
Csak a társadalom, a külső nyomás belehajszol ebbe,
minket.

Ennek ellenére csinálom, az önbecsülésemnek használ. És a mai instant gratification világunkban jót tesz a léleknek, ha valami hosszútávú dologért keményen kell dolgozni.

Mert igaziból belegondolok, hogy ha nem a súlyzókkal bohóckodnék, akkor valszeg tipikusan a weben b***nám el azt a heti pár extra órát.

05/31/11 @ 06:02 pm

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

Comment from: dvorcsak
dvorcsak

Futás:
Futottam már eleget életemben, mindig volt egy eredmény, ami a cél volt.
Aztán sokáig nem futottam (nem is tudtam), majd egy éve újrakezdtem. Elsőre másfél km fért bele, az is halál volt.
Néha vannak célok, de kicsik: szigetkör mentő nélkül, aztán szigetkör 30 perc alatt, aztán Vivicittán elmerni indulni, megcsinálni egy óra alatt, most pedig az őszi félmaraton.

A futott táv ingadozó, volt már 100km/hó, de volt már 40 is. Volt, hogy 17, de az betegség miatt.

Nem vagyunk élsportolók, nem kell menni az eredményre. Jól kell, hogy essen, csak néha kell, hogy fájjon. Ha bármikor le tudok futni 5-8 km-t 5 perces átlaggal, és bármikor neki merek indulni 12 km-nek, az nekem elég.

Pont az egészség és a közérzet az, amiért megéri belefektetni az energiát. Már nem kiviszem a fiam a versenyre, hanem megyek vele versenyezni.

Mi a runkeeper-es userneved?

05/31/11 @ 02:22 pm

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

moszi

en soha nem akarok rekordokat donteni. nem hajt nagyon az sem, hogy mas lefutja a 10km-t es en (meg) nem tudom … motival, de nem hajt.

ha megnezed a profilom minden nap bejovok 3km-t bringaval, hazamegyek, tok lazán, nem hajtva egyaltalan magam ugyanigy vagyok a futassal is. annyit futok, amennyi jol esik, nagyon ritkan futok gyorsabban azert, mert javitani akarom a szemelyes rekordomat; eddig egyetlen egyszer akartam tobbet futni mint amihez hozza vagyok szokva - akkor is megfajdult a terdem :) …

es nem szeretek gyurni. unalmas. nincs latom semmi ertelmet. minek ? nem is erdekes … altalaban az olyan mozgasokat szeretem ami allokepesseget igenyel, az pedig, hogy ki tudom-e nyomni a sujt vagy sem, nem az allokepessegemen mulik. ezerthat :) …

tulajdonkeppen a “deklarativ sportolas” ellen lazadok. nem szeretek “sportolni". azt szeretem, ha _kivanom_ akkor kimegyek futni, es csakis akkor teszem ha jol esik … :)
azt sem igazan szeretem, ha ilyen megrendezett haverokkal-kimegyunk-futni stilusban kell csinalni a dolgokat … akkor mar nem is kivanom, hanem azert megyek mert elvarjak … fujj ;)…

05/31/11 @ 01:42 pm

In response to: Sport, futás, motiváció és hiúság

Comment from: alex
alex

A futásos gondolat tetszik, hasonló motivációs problémákkal küzdök, de nem sikerült ilyen jól meglátni és megfogalmazni, sem a jelenséget, sem a feloldását.

Az erőedzés hatását ennyi idő alatt látni kellene, nem? Nem lehet, hogy valamit (súlyok, ismétlésszám, kaja, akármi) rosszul csinálsz?
Ezen és a motiváción sokat segít a fix idejű edzéses, edzős, csapatos rendszerű edzés. Itt ugyanis nem egyedül vagy, ezért nem (annyira) unalmas, és még egy kis versengés is össze tud jönni; ha gond szokott lenni egyáltalán azzal, hogy nekiállj, akkor a fix időpont talán segít ezen, és az edző még meg is tudja mondani, hogy mit csinálsz rosszul (akár rövid távon, az adott gyakorlatnál, vagy hogy hosszú távon esetleg miért nincs eredmény).
Az vitatott, hogy a konditermes gyú… pardon, a fitnesstermes súlyzós edzés mennyire megfelelő úgy általában az embereknek és hogy az alternatívák mennyivel jobbak, mindenesetre érdemes crossfit vagy kettlebell fronton szétnézni, ezek a fentebb említett szempontból talán jobbak, és sokak szerint megfelelőbbek az erőnlét eléréséhez és fenntartásához is.

egy olvasó

05/31/11 @ 12:53 pm

In response to: PSP Go élmények eddig

Comment from: Szilvi  
Szilvi

Helló!

Pár napja kaptam egy psp go-t…Valaki meg tudná nekem mondani,hogy a túróban lehet erre a vacakra játékokat telepíteni?(a hivatalos store-on kívül) Bármilyen módon próbálkoztam eddig sehogy nem jött össze

05/30/11 @ 12:06 pm

In response to: Mérgező cukor

Comment from: younger brother  
younger brother

always coca-cola. szerintem ezzel a sok hülyeséggel csak többet ártasz magadnak meg mindenkinek, mintha azt ennéd, ami jól esik, a mérték csak a lényeg, de az mindenben: tehát az ilyen hippokrata gondolkodásban is…

05/19/11 @ 08:40 pm

In response to: Mérgező cukor

Comment from:
admin

Józsi, szerintem te is sejted, hogy miért nem emelem ki a kólát :) Egyébként csak vizet iszom már bent.

04/28/11 @ 08:43 am

In response to: Mérgező cukor

angelday_true

Az irodában található és rendszeresen fogyasztott kóláról nem írsz, a gyümölcslét említed, pedig úgy vettem észre, hogy ez előbbi nagyobb probléma. Ja, vagy hogy csak a cukormentestot?

04/27/11 @ 10:57 pm

In response to: Mérgező cukor

Lexandro

Nálam inkább az “aurea mediocritas” az alapelv azaz az arany középút. Túlzásba vinni nem jó semmit, de ha az ember rendesen eszik, nem túl sokat, próbál főzni és néha még mozog egy kicsit, akkor kábé megtette, amit a XXI században megtehet.

Cserébe ha már aggódni akarsz FB2, akkor gondolj arra, hogy repükéskor mennyi sugárzás ér 11500 méteren (jótanács, ne keress rá erre az értékre, mert sokkoló). Ja én a csernobili felhő érkezésekor épp majálison voltam a szabad ég alatt és még japán testvéreinktől is várhatjuk az áldást, a légköri atomrobbantásokról nem is beszélve.

Aztán itt a kérdés, hogy ha új ruhát veszel kimosod-e vagy minden vegyület a szövetből felszívódik a bőrödön át? A cipődről nem is beszélve.

És sorolhatnánk a városi lét finomságait is, ahogy a zöldségesnél lerakódik a mindenféle részecske a növényekre és mi megvesszük.

Nem szabad túlparázni a dolgokat csak meg kell próbálni egyensúlyban tartani amit lehet. És persze figyelni kell, hogy végül el ne üssön egy autó :)

04/26/11 @ 05:04 pm

In response to: Mérgező cukor

ern0

Sajnos muszáj visszavezetnem az alapkérdésre a problémát: hány könyvet adott el ez a csóka ezzel a mozgalmával? Minden más csak másodlagos, így az is, hogy igaza van-e. Egyébként valószínűleg nincs maradéktalanul; egy igazi tudós még egyszerűbb esetekben (értem ez alatt, hogy nem olyan összetett a probléma esetén, mint az emberi táplálkozás, hanem pl. gravitáció) sem mond olyat, hogy ez a tuti, ezt tegyétek vagy ne tegyétek, egy igazi tudományos szemléletű ember mindig hozzáteszi, hogy “valószínűleg".

Egyébként meg úgy egyél, ahogy jólesik, persze ne a cukrászda kirakatát nézegetve döntsd el, hogy mi esne jól. Na, ez annyira okos dolog, hogy írok róla mindjárt egy könyvet.

04/26/11 @ 09:26 am

In response to: Mérgező cukor

Comment from: nyenyec
nyenyec

“Eat food. Not too much. Mostly plants.”

04/26/11 @ 04:51 am

In response to: Mérgező cukor

Comment from: Sigmund
Sigmund

Ezektől az átlátszó, “együnk természetes dolgokat, fúj élelmiszer ipar” elméletektől mindig rosszul voltam. Mintha a kígyó méreg és a trágya ne lenne természetes. Értelme nincs nagyon aszerint egészségesnek, vagy egészségtelennek deklarálni az alapján, hogy mennyire gondolja az ember “feldolgozottnak” az adott ételt. Pl, nem véletlenül nem eszünk nyers húst - ha azt tennénk, akkor 3-szor nagyobb rágóizmokkal kéne napi 2-3 órán át rágcsálni húsdarabokat, amíg emészthetővé nem válnának.
A paleolit táplálkozás meg egészen komikus, sajnos a fényevőkénél kevésbé látványos módon.
De azért mindentől függetlenül el lehet gondolkozni azon, hogy az elmúlt századokban az emberek hogyan étkeztek, és hogy hány évig is éltek.

04/26/11 @ 03:18 am

In response to: Mobipocket Reader 5

Comment from: Elvira
Elvira

Szia - hát én tökhülye vagyok a különbségekhez szoftverek és gépek terén.
Azt tudom, hogy mit akarok: egy elektronikus könyvolvasót, mert rengeteg könyvem van letöltve a PC-mre és még több lesz, de nem tudok itt ülni, hanem szeretném magammal vinni az olvasnivalóimat.

Lila gőzöm nincs, mit kell figyelni, mi a jó vagy mi a nem, vagy csak mit kérdezzek, amikor vennék. Anyagilag nem állok magas szinten, tehát valami elfogadható áron, de megbízhatót keresek.

Megköszönném, ha esetleg tudnál az emilcímemre válaszolni, ha nem túl bonyolult egy ilyen amatőr felé.
Üdv
Elvíra

03/27/11 @ 12:17 pm

In response to: Média megosztás 2011

Comment from: foo
foo

Próbáld ki ezt: http://plexapp.com/

03/18/11 @ 09:45 am

In response to: Filmgyűjtemény

Comment from: Gergő  
Gergő

Én nem rég gyűjtöm a filmeket.
Én égetni szoktam a filmeket nem megvenni így olcsóbb szerintem.
Csak dvd-kell venni hozzá.
Én verbatin 4.7GB szoktam venni arra rá fér 4-5 film.
10-darabot szokok ebből a DVD-ből venni és 40-50film rámegy.

02/22/11 @ 12:27 pm

In response to: Média megosztás 2011

Comment from: Antal István
Antal István

Illetve PS3 hiányában egy WD TV Live-al

02/16/11 @ 12:35 pm

In response to: Média megosztás 2011

Comment from: Antal István
Antal István

Én egy Synology NAS-al vágtam át a gordiuszi csomót.

02/16/11 @ 12:34 pm

In response to: Média megosztás 2011

Comment from: Biri
Biri

Azért egy normális NAS most már nem több százezer. Pl egy D-Link DNS320, 1 TB hellyel már kijön 40-50e környékén.

02/14/11 @ 05:24 pm

In response to: Linkelni jó

Comment from: DRU
DRU

I link RTU

10/11/10 @ 11:20 am

In response to: iPhone 4 eddig

Az Idõmilliomos Apuka

Szerintem az iPhone 4 mindenképpen az iPad előtt jön, zsebbe fér, WC-n lehet használni, unalmas meetingeket feldobja, stb.

Az iPad-et főleg a gyerekeim zsarolására használom.

09/22/10 @ 08:41 am

In response to: iPhone 4 eddig

greg

és ha egy eldobható nokia mellé inkább egy ipad-et vesz az ember? ipad vagy iphone4? iphone4 vagy ipad? :)

09/21/10 @ 11:41 pm

In response to: iwiw plusz mobil

ildikoka

érdekes elgondolás ,jó lenne

02/21/10 @ 02:12 pm

In response to: Friend or faux

iSandor

Szerintem az emberek tulságosan komolyan veszik néha a facebookot meg hasonlókat. Egyaránt nagyon fiatalokra és 30-s korosztályra is igaz az ilyen hozzáállás.

Facebook valóban nem más mint egy “újság a falumról", amit el lehet olvasni reggeli kávé mellett, ha már unod CNN/BBC/Index.hu féle állandóságot (földrengések, sztrájkok, büdzséhiányok és egyébeket). Másrészt facebook (és hasonlók :) egy hatalmas képekkel és egyéb mediával bõvitett telefonkönyv.

Általában az emberek olyan ismerösöket vesznek föl oda, akikkel valódi életben is szoktak találkozni, de persze van kivétel. Attól függ hogy ki mire használ egy ilyen hatalmas telefonkönvyet: üzletre (HR vadászat, stb), ismerkedésre, stb.

Nyilvan teljesen értelmetlen lenne választ keresni magánjellegû problémákra egy telefonkönyvben, nemde? Ott ül az ember aranyoldalakkal az ölében és nem tud mit kezdeni vele. :)

Ha a facebook számodra felszínes és érdektelenné válik, nem pedig egy baráti telefonkönyvvé akkor nyugodtan töröld az accountod, nem vesztes semmit. Üzleti szempontból amugyis csak LindkedIn a fontos, mert az egy másik telefonkönyv, ami nem alcázza magát semmi másnak, kijelenti hogy az egy üzleti tudakozó.

01/19/10 @ 11:00 am

In response to: Friend or faux

Comment from: Tibu  
Tibu

A magánéleti problémáimat én sem osztom meg, de szerintem nagyon hasznosak ezek a site-ok. Mikor gyerekülést akartam hozatni Szegedrõl, kapásból vagy 5 ismerõs jelentkezett, hogy segít, akikrõl nem is gondoltam, hogy járnak arra.

Ugyanígy megoszthatok más infokat is velük, amit azért nem akarok mások pofájába nyomni emailként, hanem ha akarják, elolvashatják. Egy csomó apró dologban lehet tanácsot kapni és adni. Bár a szociális kapcsolatokat inkább csak fenntartja, mint nagyon erõsítené, de nekem vagy 1-2 ismerõsöm, akivel már évek óta nem találkoztam, de Facebookon tartjuk a kapcsolatot, látom, hogy mi történik vele, reagálok, míg IRL nem találkozunk. És nem hiszem, hogy ez emiatt felületesebb kapcsolat lenne, mintha életben is találkoznánk.

01/18/10 @ 05:17 pm

In response to: Friend or faux

Comment from: greg  
greg

én akkor riadok meg mindig a social networking oldalaktól, amikor rájövök, nem csak azok olvassák az ott beröffentett status update-jeimet, akikkel szívesen megiszok bármikor egy sört, hanem volt/jelenlegi fõnökök is, akik elõtt inkább csak a “jó szakember” image-et akarja az ember tolni és nem pedig a jópofa, laza figura képet.

de mivel közlési kényszerem van, ezért csak használnék vmi olyan felületet ahol kiélhetem magam… az viszont látszik, ezt ne feltétlen azokon az oldalakon tegye az ember, ahol tényleges kapcsolatok is keverednek a dologba.

01/18/10 @ 03:27 pm

In response to: Friend or faux

nyenyec

Az a baj, hogy ugye a Facebook / Twitter “barát” az egy kvázi bináris dolog ami a valós életben inkább egy spektrum a szeretõtõl a “találkoztunk egyszer egy bulin"-ig.

Hogy a fent említett típusú problémákra lehessen a “barát"-októl segítséget kérni, ahhoz a szokásosnál sokkal szûkebbre kell venni a kört. Elvileg a Facebook-on például lehet mindenféle alcsoportokat létrehozni, de nem tudom hány ember veszi erre ténylegesen a fáradtságot.

Mikor nekem magánjellegû problémáim voltak, akkor teljesen anonim elmentem egy erre szakosodott website-ra, hogy segítséget kérjek. Olyan dolgokat írhattam ott le, amit még a legközelebbi IRL barátaim sem tudnak, viszont a site profilja miatt ott teljesen “normális” volt. (Más kérdés, hogy erõs selection bias volt az oldal felhasználói körében úgyhogy tanácsaikat meglehetõsen óvatosan kezeltem.)

Erõs introvertáltként a Facebook-ot csak arra használom, hogy az amúgy földrajzi vagy más okokból halványodó régi kapcsolatokat valamilyen szinten életben tartsam.

01/18/10 @ 02:46 pm

In response to: Friend or faux

Comment from: Levend  
Levend

Szerintem is csak arra jók ezek az oldalak, hogy szórakoztassanak, soha nem gondolnám, hogy a hús-vér emberek között felmerülõ problémákban segíthetnek. Viszont mondjuk egy “milyen tv-t vegyek kérdésre kaphatsz itt jó választ", vagy van egy csomó coding portal, mint a stackoverflow.com ahol hasznos válaszokat tudsz kapni technikai kérdésekben.
Valószínûleg amíg text alapúak lesznek ezek a social-networking szolgáltatások, soha nem is lesznek alkalmasak a lelki jellegû problémák megoldására, hiszen jóval lassabb beírni a bajaidat-tanácsaidat, plusz elvész az összes gesztus, hangsúly, szünet, amikkel egy személyes beszélgetésnél tudod árnyalni a mondanivalódat.

01/18/10 @ 02:18 pm

In response to: Friend or faux

Comment from: Clyd3  
Clyd3

Valamilyen szinten egyet tudok veled erteni,de szerintem mint sok minden masnal is az eletben,csak a helyen kell kezelni az adott dolgot.Ezert sem hiszek abban,h minden csak fekete es feher.A kozossegi oldalak ertelme/funkcioja szamomra az,h el tudom erni a reg nem latott embereket,meg tudom nezni,h mi van veluk…stb.Es tok jo erzes volt pl. latni,egy alt.iskolas volt haveromat,aki jelenleg amerikaban zeneszerzo/dalszovegiro es vegiggondolni,h vajon hogy jutott el idaig.Nekem ez most lokest adott ahhoz,h tovabblepjek a jelenlegi munkambol,de szerintem mindenki megtalal(hat)ja a szamara hasznos funkciot ezekben az oldalakban.(Nem,nem hasznalok appokat,nem rakol fel magamrol 123db fenykepet,arra hasznalom,amire anno ki lett talalva). A vegere meg egy szemelyes dolog a baratsagrol:en eleg nyitott ember vagyok,kifele elek,nem nagyon vannak titkaim.Ennek megfeleloen anno sokat dumaltunk egy baratommal arrol,h tul konnyen kiadom magamat es ezzel akar vissza is elhetnek az uj “barataim".Erre en azt valaszoltam,h ha valaki vissza akar elni vele,akkor megadom neki a lehetoseget meg az elejen es legalabb kiderul az igazsag.Nem szeretnem azt,h valaki csak azert ne bantson meg,mert 100%osan vedem magamat es nincs ra lehetosege.Akkor mar inkabb ez,mint,h majd mikor hosssu ido utan vegre megbizok benne,akkor szurjon hatba… A te megkozelitesed meg annyiban hibadzik,h azok az emberek nem a barataid,csak ismered oket,tehat nem is lehet elvarni toluk mast mint ugy altalaban az ismerosoktol…Ha ujra ugy hozna a sors,h beszelned kell valakivel,akkor keress meg,en meghallgatlak,sot ha szukseget erzem,majd mondok okos/buta dolgokat is ;)

01/18/10 @ 02:16 pm

In response to: Irodalmi falatok az iPhone-on

Comment from: Trofimov  
Trofimov

Amazon megölte a Mobipocketet, utálom…

12/10/09 @ 03:33 pm

In response to: Costes

Comment from: a.  
a.

nagyon tuldizajnoltak es nagyonkeves

08/19/09 @ 12:24 am

In response to: Bábel Delikát étterem

Comment from: T. Gergely  
T. Gergely

Nem is tudtam, hogy ilyen régóta van ez az ebédmenü, én csak most fedeztem fel, hogy megkaptam a hírlevelüket.
Elsõre nem mertem volna bevállalni egy komplett vacsorát, de amit a1490 Ft-ért kaptam, már az is elég meggyõzõ volt, szóval végig kellett kóstolnom egy teljes menüt.:)
Hát nem kellett csalódnom! Az adagok miatt aggódókat szeretném helyrerakni, a sajttállal együtt teljesen príma egy menü, pedig nem vagyok a habzsolás ellensége :)
A bárány duó egészen hihetetlen és a borkínálatukba se tudnék belekötni. A feleségem meg odavolt a trüffelgolyókért is amik a végén érkeztek a séf ajándékaként - szóval a 4 fogás helyett sokkal inkább 5-6 érkezik az üdvözlõfalatkával együtt. Nagyon remélem, hogy a hazai mezõny hamar felzárkózik, személy szerint hajlandó vagyok akármikor visszamenni és bátran hívok oda akárkit.

Gergely

07/22/09 @ 05:14 pm

In response to: iPhone játékajánlat

kobak

A worldwarra rá lehet kattanni. Ötletes játék. UNPSTU az én kódom. Felveszlek, amint a kezemügyébe kerül az iPod. :-)

06/07/09 @ 03:12 pm

In response to: Momotaro Ramen

Dewla

Én minden héten legalább egyszer eszek ott, nagyon jól fõznek! Picit drágább, mint amilyennek kinéz, de a minõség kárpótol!

Az évszakos zöldséget mindenképp meg kell kóstolni!

05/07/09 @ 03:37 pm

In response to: Bakugan láz

nyenyec

Tegnap vettem meg az arenat a gyeröknek meg 3 Bakugant. Szombaton megyünk venni mégtöbb cuccost a Toys R Us-ba (IKEA-val egybekötve).

Nekem a cserélget?s Pokémon kártya jobban tetszett, dehát mit tudunk csinálni…

05/05/09 @ 11:10 am
 

©2021 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog template by Asevo | Bootstrap CMS