Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Hatterkep a csaladnak »

Eletminosegjavito intezkedesek

  08/10/04 04:45 pm, by , Categories: Általános

Van egy csomo dolog, ami nap mint nap bosszantja az embert, de elegge aprosag ahhoz, hogy ne tegyunk ellene semmit.
Ket ilyen dolgot sikerult tegnap meg ma lerendezni, es tenyleg jelentosen javult az eletminosegem tole :-)

  1. Szemet spam emailok
    Van egy westel email cimem, amit soha eletemben nem hasznaltam, es nem is adtam meg senkinek. Sajnos ettol fuggetlenul erkeznek ra az emailek. Eloszor csak hetente 1-2 darab jott, de most mar azt vettem eszre, hogy napi 5-6 alkalommal dobnak ram ilyet. Sajnos ettol a Westel kedvet kap arra, hogy egy ertesito SMS-t kuldjon. Szoval mar napi 5-6 alkalommal feleslegesen kaptam a telefonomhoz.

    Ma megprobaltam megszuntetni az email cimem, de attol nem mukodott volna a GPRS net access a westelnel, szoval csak kikapcsoltattam az SMS ertesitest. Ha majd megtelik a mailbox, akkor legfoljebb visszamegy a level a kocsog spamoloknak. Vagy az is lehet, hogy akkor majd elkezd errol SMSt kuldeni a Westel...

  2. SCART selector


    Mad Catz SCART


    Otthon sokminden ra van kotve a tevere. Van egy PS2 gepem, egy UPC Direct muholdvevo, meg egy DVD lejatszo.
    Eddig kenytelen voltam az UPC vevon keresztulkuldeni a DVD jelet, ami ettol szornyu lett, illetve a PS2 a teve elejen levo konnektorokba volt dugva, ami csunya dolog lakberendezesileg. Mivel vacak volt a kepminoseg, ezert inkabb folyton cserelgettuk a teve hata mogott a Scart csatlakozot, ami rendkivul kenyelmetlen, mivel a fal es a teve kell egy kezzel tornazni. Igazabol foleg a felesegemet ugraltattam ezzel, mert nekem be sem fert a kezem. Egyszer mar vasaroltam egy ilyen tobb-SCARTbol-egy csatlakozot a MediaMarktban, de attol is csak romlott a jel, ugyhogy inkabb nem hasznaltam.

    Tegnap vegre az Arkadban levo 576 kbyte boltban vettem egy "Mad Catz" gyartasu selectort, ami remekul mukodik, es megint megkonnyitette az eletunket.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

CMS + forums
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog templates by Asevo | Free blog engine