Ha elemmel megy és fényes, kell!

Category: "Blogolás"

EPAM Hong Kongban

  08/08/14 10:59 am, by , Categories: Általános, Munka, Blogolás
Nem csak egyedül jöttünk ide Hong Kongba, jónéhány kolléga csatlakozott már az EPAM ázsiai csapatához Ukrajnából, Fehéroroszországból, és persze hoztam kollégákat a budapesti irodából is. Örömmel látom, hogy ők is lelkesen blogolnak az… more »

Desktop időutazás

  01/28/14 01:19 pm, by , Categories: Szoftver, Blogolás
Visszanéztem, hogy meddig tart a blogom archívuma, ezt a 2003-as desktop screenshotot az első postok között találtam. Ezelőtt is volt már blogom, Radio Userland alapon, aztán meg saját fejlesztésű Java alapú blogmotorral, de innentől… more »

Az Uszkárdíj visszatér

  02/11/10 10:27 am, by , Categories: Média, Blogolás
Emlékeztek még a tavalyi Oscar-jelölt filmeket végignézős, szavazós projektünkre? Ebben az évben is megcsináljuk, ezúttal 19 filmet végignézve, értékelve, március elsejétől veletek szavazva. A korábbi hang/podcast alapú értékelések helyett… more »

Twitter - közösség nem közönség

  05/01/09 01:22 pm, by , Categories: Média, Blogolás
Az ember genetikai öröksége kisközösségi, törzsi életmódot hordoz magában. Van bennünk valamiféle igény megosztani az életünket másokkal. Ugyanakkor én például nem érzek semmiféle közösséget a szomszédaimmal, azokkal az emberekkel, akikhez helyileg… more »
1 comment »

Feleségblog

  02/26/08 06:00 pm, by , Categories: Konyha, Munka, Blogolás
Emlékeztek még a feleségem blogjára, amit tavaly októberben lőttünk fel? Azóta a szorgos kis újságíró az ötvenedik bejegyzésnél tart. A jó dolog, hogy az 50. cikkhez készült zöldségtál tartalmát hamarosan némi felvágottal, kis kenyérrel, és egy jó… more »

Máshol

  10/18/07 03:31 pm, by , Categories: Média, Blogolás
Ezt a blogot elsősorban akkor szoktam frissíteni, mikor valami hosszabb lélegzetű mondanivaló van, de gondoltam befűzöm ide az egyéb publikációkat is: A rateyourmusic oldalamon épp az új Dashboard Confessional albumnak örülök, nagyon… more »

::

 

©2021 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog theme by Asevo | b2evolution CCMS