Ha elemmel megy és fényes, kell!

Category: "Hardver"

Mérd magad - Nike+ SportWatch GPS, Jawbone UP, Quantified Self, robot leszek-e tőlük

  10/21/13 09:58 pm, by , Categories: Szoftver, Hardver, iPhone, Sport
Először iOS-es Runkeeper alkalmazással kezdtem adatokat gyűjteni a sporttevékenységeimről. Hasznosnak és motiválónak találtam látni, hogy hogyan fejlődik az átlagsebesség, nő a távolság, fejlődök a futásban. Azt is jó volt… more »

Konnektor 37

  04/19/11 10:51 am, by , Categories: Hardver, xbox360, Podcast, iPhone
Aki nem követné máshol, jelzem, hogy pörög a videojáték podcast gyártás ezerrel, a 37. epizód tölhető a Konnektor oldalról frissen. A témák között a Nintendo 3DS eladások visszaesése, következő generációs konzolok, majd sok-sok retro játék… more »

Média megosztás 2011

  02/14/11 03:27 pm, by , Categories: Média, Szoftver, Hardver, iPhone
Korábban már érintettem a media sharing témát, de mostanra már kezd vicces lenni a probléma, ezért gondoltam elétek tárom. Következő használati esetek vannak: A DVD-ről archivált, illetve letöltött filmeket szeretném a családdal a nagy tévén… more »
4 comments »

Konnektor Podcast

  09/21/10 10:22 pm, by , Categories: Média, Hardver, xbox360, Podcast
Alapvetően az érdeklődés hiánya miatt szépen leálltunk a podcast gyártással, de most fellelkesített Greg barátomék videojáték podcastja, már a második adás felvételében vettem részt. Most épp aktív videojátékos időszakban vagyok, és van… more »

HTC Desire - Android Appok

  05/27/10 11:43 am, by , Categories: Szoftver, Hardver
A HTC Desire témát folytatva, elmesélem, mire jutottam az Android alkalmazások kapcsán. Először is, kínos, hogy az Apple App Store-hoz képest a Google a nyitottságot hangsúlyozza, de nekünk itt Magyarországon nincs nyitva az Android piac. Az… more »
1 comment »

Szinkronizáció a HTC Desire kapcsán

  05/24/10 11:38 am, by , Categories: Szoftver, Hardver, iPhone
Próbálgatok egy HTC Desire telefont, és annyi minden gondolat adódott a téma kapcsán, hogy inkább több bejegyzésre bontom a dolgot, mint hogy hetekig írjak egy nagy cikket belőle. Kezdjük a zenék, adatok, szoftverek szinkronizációjával. Mint (eg… more »

::

 

©2021 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skin by Asevo | CMS | web hosting compared