Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Márciusi geek hétvégeSuperbowl, 2009, USA »

Vicces dolgok

  03/11/09 09:56 pm, by , Categories: Média

Lassan jövünk kifele a szigorú télből, és jön a tavasz meg a napsütés meg a vidámság. Igaz, a válság még mindig brutális hatással van az életünkre, de gondolom előbb-utóbb ezt is megszokjuk.

Ennek a szellemében hadd adjak néhány tippet vidám dolgokra:

Eastbound and Down
Az Eastbound and Down egy új HBO-s sorozat, egy lecsúszott baseball játékosról szól, és rettenetes vicces. A karakterek szerintem nagyon jók, és a kábeles sorozatok hagyományait követve nem igazán próbálnak gyerekbarát és politikailag korrekt szövegezést készíteni, próbáljátok ki mindenképpen.

The Adam Carolla Podcast
Adam egy, valószínű az amerikai közönség számára ismert, b-vonalas rádiós műsorvezető volt. Most rádöbbent, hogy tulajdonképpen az internetet is lehet használni hülyeségre, és lassan két hete tolja a napi egy órás adásokat. Olyan az anyag, hogy útközben már nem is merem hallgatni, mert nem bírom ki hangos röhögés nélkül. Egy erőteljes alaphangulatot ad a műsornak a sok, elsősorban testfunciókra épülő poén, de emellett jó kis interjúk vannak mindenféle komikusokkal.

Thru-You
Egy Kutiman nevű művész fogott vagy 50 youtube videót, és valami elképesztően pontos munkával csinált belőle 7 darab nagyon jól működő számot. A videókat is vicces végignézni, de érdemes utána letölteni a zenéket. Akkor hallani igazán, hogy a youtube összefüggés nélkül is teljesen hiteles, működő zene ez.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

powered by an open-source CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skin by Asevo | evoCore