Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Tel sucksAbszolut alkalmazhato »

Amig buildelek

  01/19/04 10:25 pm, by , Categories: Általános
  • Miert nagyon karos, ha a project manager ert a szoftverfejleszteshez is?
  • Mert itt ulok a cegnel este 10:30-kor, es javitgatom, amit kedves kollegaim elkefeltek, merthogy en kinosnak tartanam ilyen allapotban atadni az ugyfelnek.
    Ha nem ertenek hozza, este 6-kor elmentem volna haza, a gyerekeket meg lattam volna ebren, es holnap egyszeruen jol leszurnek mindenkit.

    Ma kulonosen szar volt a szokasos "keson jovok" telefonhivas, a pici lanyom vette fel a telefont, es neki kellett elmondani, hogy ma sem megyek este haza. Probaltam enyhiteni azzal, hogy megigertem neki, viszek haza csokit, de ilyen keson mar nem fogok tudni venni, es az kulonben sem karpotol semmiert.


    A legkozelebbi munkahelyemen TUTI, hogy letagadom a programozoi hatteret.


    Ezt a postot gyorsan olvassatok el, nemsokara letorlom, nehogy beindexelje a google, es artsak a ceg imidzsenek :-)
    Amugy tenyleg nem vagyok hive a szemelyes/csaladi/ceges szennyes nyilvanos kiteregetesenek (az internet nem a titkos naplod, ezt mindenki elolvashatja, elmentheti, google archivumba masolhatja, satobbi).

    Az ember gyakran erez kesztetest, hogy "kiblogolja" magabol a frusztraciot, serelmeket, merget, ami a mindennapi eletben eri, de altalaban pont olyan dolgok valtjak ezt ki, ami egyszeruen nem tartozik kozonsegre. En altalaban a "mostly harmless" kategoriaban, foleg pozitiv dolgokrol irok, amit szivesen megosztok mindenkivel, ha pedig tenyleg valami idegesit, azt megbeszelem a felesegemmel, vagy a kollegakkal, akik kozul sokat baratnak is tartok (AMIKOR NEM KOCSOGOK ES NEM HAGYNAK SZARBAN).

    Tudjatok mit, lehet, hogy fent hagyom ezt a kis postot, meglatjuk, mi a reakcio :-).

No feedback yet

Search

  XML Feeds

b2evolution CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skins by Asevo | Social CMS engine