Ha elemmel megy és fényes, kell!
« ASP.NET (ez osszesen 2 TLA)Re: TCL »

Bookz update

  09/28/03 09:52 pm, by , Categories: Általános

Talaltam egy uj kedvenc irot magamnak. Illetve egyszerre kettot, akik tulajdonkeppen 1 ember...
Ratalaltam nehany Donald Westlake konyvre, es nagyon tetszettek. Ebbol a legtobbnek egy Dortmunder nevu, meglehetosen peches, de alapvetoen joszivu rablo a foszereploje. Izgalmasak a konyvek, es hatalmas poenok vannak bennuk.
Ezek a regenyek azert is izgalmasak, mert mindig kiszamithatatlan a tortenet vege, a foszereplo hol megszivja alaposan, hol sikert arat, szoval semmi garantalt happy end.
Az egyik (szerintem talan legjobb) Dortmunder regenybol most keszult film, a cime: What's The Worst That Could Happen. Eleg szar pontokat kapott az imdb.com-on, es teljesen nem passzol a szereplogarda sem ahhoz, amit elkepzeltem. Raadasul ugy latom, kihagytak a legjobb figurakat a konyvbol.
Amikor utanagoogleztam a konyvek irojanak, akkor tudtam meg, hogy Richard Stark neven o irja a Parker regenyeket, amibol pl. a Payback cimu film is keszult. Itt a film szerintem egesz jol visszaadott elemeket a regenybol, meg a karakterbol, de a regenyekben meg kevesebb pozitiv jellemvonasa van a foszereplonek, es sokkal humortalanabb, kemenyebb az egesz. Nagyon tetszik ez is.
Az ironak van sajat oldala is.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

CMS with Bootstrap
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog theme by Asevo | Community software