Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Podmédia RádióStar Wars Force Unleashed »

Coldplay concert

  09/24/08 10:45 am, by , Categories: Média

A feleségemmel tegnap megnéztük a Coldplay koncertet a Sportarénában, és nagyon tetszett mindkettőnknek. A Coldplay ugyan nincs benne az első 15-20 kedvenc együttesem listájában, de nagyon profi (és ugyanakkor nem túlságosan erőltetett, könnyed) koncertélmény volt.

From Coldplay - Viva La Vida Tour

Nagyon szeretek koncertekre járni, és bosszant, hogy csak maximum egy elmosódott mobiltelefonos fotó szokott megmaradni az eseményről, ezért most vittük a feleségem Fuji S5500-as gépét, amivel sikerült néhány vállalható képet összehozni. Sajnos nagyon messze voltunk a színpadtól, és óriási zoomot kellett használni, hogy bármi látszódjon a fotón. Mivel nem lehet álvánnyal megjelenni egy koncerten, nagyon nehéz volt ekkora zoom mellett stabilan tartani a gépet. Vagy 90 képet megtartottam, ebből 10-15 fotó lett eléggé éles, végülis nem rossz eredmény ilyen helyzetben.

From Coldplay - Viva La Vida Tour

Az énekes Chris Martin igazán mindent bedobott, hogy jól lehessen fotózni, minden létező rocksztár póz megvolt, lazábbra vett Freddy Mercury stílusban.

From Coldplay - Viva La Vida Tour

Maga a hangzás, a számok mind nagyon bejöttek. Nem nagyon szeretem a legutóbbi albumukat, túl formátlan, elfolyós a legtöbb szám benne, de így élőben azok a számok is jobban tetszettek. Vicces, hogy a Speed of Sound, amivel mindig megkínlódom, mikor Singstar játékban megpróbálom elénekelni, nehezére esett az énekesnek is. Singstarban nem kapna rá 100%-ot :-)

From Coldplay - Viva La Vida Tour

A fotózás szerencsére egyáltalán nem befolyásolta a koncert élvezetét, szóval máskor is viszek fényképezőgépet ilyen eseményre.

2 comments

greg

a második fotón néztem, hogy látom e vhol a fejem búbját, de nem sikerült beazonosítani. nagyon jó volt a koncert, bár kicsit elfáradtunk a 1830-as nyitástól a végéig tartó álldogálásban. :)

09/24/08 @ 12:01 pm
Comment from: Tibu  
Tibu

OFFTOPIC:

“Szoftverfejlesztõként olyan irodaházat kerestünk…” :)

09/25/08 @ 10:49 pm

Search

  XML Feeds

b2evo
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Social CMS