Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Tech HappyN-Gage 2 »

Gamez

  04/13/04 05:28 pm, by , Categories: Általános

A hosszu hetvegen volt egy pici idom jatekokat probalgatni (persze azert dolgozni is kellett, nehogy ellustuljak :-)).


  • Nitro Family


    ="/content/media/nitro.gif" alt="Nitro" border="0">


    Ez egy jo kis hagyomanyos lovoldozos jatek, nem kell tul sokat gondolkodni a strategian, es jo poenok vannak benne. Peldaul idonkent beindul benne ilyen "extasy" mod, amikor minden lelassul, es ilyen euforikus hangulatu komolyzene szol, mikozben majdnem serthetetlen allapotban lehet irtani. Ha kijon a jatek, mindenkeppen megveszem.

  • Judge Dredd - Dredd versus Death


    ="/content/media/dreddgame.jpg" alt="Dredd" border="0">


    Szinten first-person lovoldozos jatek, es majdnem meg is vasaroltam, mert nagyon birtam a Judge Dredd kepregenyeket, es nekem meg a Stallones film is tetszett. Azert szerencsere letoltottem a demo verziot elobb. Sajnos nem igazan jott be. Alapvetoen itt is a valtozatos gyilkolaszason van a hangsuly, viszont szerencsetlen modon megprobaltak egy kicsit csavarni a dolgon, es elobb meg kell probalni szepen letartoztatni a bunozoket.

    Ha tul brutalisan jar el az ember, akkor veszit. Nem lenne rossz otlet, de a megvalositas halalosan szar. A luzerek 60%-a negativan reagal a letartoztatasi szandekra, es hiaba tudja az ember, hogy az adott helyen levo adott figura belem lo miutan eloszor a levegobe lovok, rossz pont jar a direkt lovesert. Azon kivul bizonyos kapuk meg ajtok nem nyilnak ki, amig bizonyos esemenyeket nem triggerel az ember, es ez ugy mukodik, hogy jarkalni kell a palyan, kiprovokalni, hogy a bunozok visszalojenek, majd legyilkolni oket. Szoval vacak sajnos.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

CMS + email marketing
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skins by Asevo | CCMS