Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Goldeneye: Rogue AgentI (heart) MSN Desktop Search! »

Jaj de jo

  05/18/05 09:42 pm, by , Categories: Média

Gondolom aki foglalkozik ezzel, hozzam hasonlo kitoro lelkesedessel fogadta a hirt, hogy az amugy is tisztelt es kedvelt MPAA szepen bezaratta az ismert BitTorrrentes TV epizod download oldalakat. Raadasul a panikba esett, fuggoseggel kuzdo nezoktol besokallt az IRC-n epizodokat terjeszto #btefnet brigad is, ugyhogy inseges idok lesznek ezugyben azt hiszem.
Ez most kulonosen bosszanto - ilyenkor majusban van a "season" vege, es az osszes sorozat most adja le az utolso epizodokat. Az elmult par napban eddig szerencsem volt, es itt-ott ratalaltam az epizodokra, de nincs nagy bizalmam abban, hogy minden meglesz. Csinaltam egy jo kis iCal calendart magamnak, hogy mikor meg mit kene beszerezni, hogy teljes legyen a gyujtemeny.
Egyebkent erre szamitottam, abszolut varhato volt. "B" tervkent azt talaltam ki, hogy mivel a T-Kabel juniusra beigert kabelteve szolgaltatast nekem, majd arra raepitek egy Media Center vagy akar Freevo/Linuxos megoldast, rogzitem majd az aktualis sorozatokat, csak elvezetes lesz ugy is. A hetvegen probabol kerestem aktiv sorozatokat a magyar csatornakon, es beleneztem, hogy mi varhato. A kep elegge vegyes. Nehany jo es relative aktualis sorozat elerheto az AXN csatornan, ami a jelek szerint nem lesz elerheto nekem kabelen, de a tobbi csatorna suxol nagyon.
Elonykent talan azt lehet megemliteni, hogy tobb idom lesz kreativ dolgokra - de neha azert jolesik egy kis passziv bamulas. A masik erdekes aspektusa a dolognak, hogy annakidejen mikor kihuztak a dugot az oskori Napster szolgaltatasbol, hasonlo modon depresszioba estem, aztan ennek ellenere most is bovelkedem zeneben. Valoszinu ezt a szellemet sem lehet mar visszagyomoszolni az uvegbe.
Termeszetesen hiaba is mondogatom, hogy szivesen fizetnek $$$ penzt hogy jogszeruen is hozzajussak ehhez a tartalomhoz, a sok corporate baromnak elszoritja a nyakkendo a nyakat es nem jut oxigen az agyba, hogy radobbenjenek, ez egy jo kis bevetel is lehetne veszteseg helyett.

1 comment

Comment from: Tibor
Tibor

Én erre azt találtam ki, h elkezdek olyan sorozatokat nézni, amiket eddig nem néztem csak töltögettem le (Ezért jó ha az ember ész nélkül töltöget le mindent és azt nem törli le rögtön :) Ha esetleg végleg behalnának a sorozatok meg tudlak szánni LOST-tal és Desperate Housewives-szal, ha esetleg érdekel… Ja és a Mediacenter projektre annyit, hogy nekem az Xbox teljesen bevált, és a rá fejlesztett Xbox Media Center maga a menyország… Ha esetleg érdekel, dobj egy mailt. Üdv…

05/19/05 @ 09:17 pm

Search

  XML Feeds

Social CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skin by Asevo | Multiblog engine