Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Gamer365 podcast (magyar)Gadget Szemle #1 »

Joost Jó

  05/22/07 11:45 am, by , Categories: Média

Tegnap este órákon át tévéztem, ilyen is régen volt már. A Joost-on elkezdett kibővülni a tartalom, konkrétan érdekes műsorokat is lehet már találni rajta.

Ezeket néztem:

  • Főzős műsort a Lime csatornán
  • Mindenféle hip-hop témájú műsort a QD3 csatornán
  • Gun Frontier - egy egészen jópofa western-anime dolog a Gong anime csatornán
  • Egy egészen jó standup comedy előadást Ted Alexandroval a Comedy Express csatornán

Ezen kívül láttam, hogy az Alliance Sci-fi csatornán is számos sorozat illetve tévéfilm vált elérhetővé. A gyerekek pedig belenéztek a gyerekműsorokba, találtak is egy gyurma animációs sorozatot, Morph Smart címmel, amin nagyokat nevettek.

Végig jól szórakoztam, és technológiailag is jól teljesített a Joost platform. Meglepően az egy megabites kapcsolatomon is alig-alig akadt meg a lejátszás egy fél másodpercre, a képminőség elfogadható volt (néhol csúnyán tömörített, gondolom még dolgoznak ezen azért). Az élmény sokkal jobb "hagyományos" tévézésnél, hiszen bármikor kiválaszthatom bármelyik konkrét műsort, nem kell mindenféle időponthoz kötni a tévézést, pause, beletekerés remekül működik.

Az kicsit talán negatívum, hogy nem tudom "felvenni" az adást, tehát folyamatosan online kell lenni, de gondolom előbb-utóbb lesz erre megfelelő hack. Kiváncsi leszek arra is, hogy a reklámok megjelenése mennyire ront majd az élményen. Kis mennyiségben szerintem elviselhető lesz. Különösen ha kihasználják az IP technológia lehetőségeit, és jobban célzott reklámokat kötnek be, a felhasználókra meg az adott műsorra testreszabva.

Az nagyon-nagyon tetszik, hogy az összes többi internetes IPTV szolgáltatással ellentétben nem csak az amerikai közönséget szolgálják ki, hanem ezekhez a műsorokhoz mi is abszolút jogtiszta módon férünk hozzá.

Ti találtatok már valami érdekes műsort?

3 comments

nyenyec

Én még semmi olyat nem találtam, amit szívesen néznék.

Belekezdtem Transformersbe meg Starsky és Hutchba, de aztán hagytam.

05/22/07 @ 05:01 pm
Tibuhu

ÉN tegnap épp X-Sports-ot vagy mit néztem. MOtorosok ugráltak 1000el. Durvná látványos volt, néha feltûnt a tömörítési hiba, de nem volt zavaró, csak a lassú sötét jeleneteknél.

05/22/07 @ 07:51 pm
Comment from: Picur  
Picur

Szia FB2..

Van még szabad meghívód?

picur at freemail dot hu

05/22/07 @ 09:36 pm

Search

  XML Feeds

powered by an open-source CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skin by Asevo | framework