Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Black CompletedZenebutik »

Perfect Dark Zero completed

  04/23/06 12:35 pm, by , Categories: Média, xbox360

flickr


Hát ez jó volt. Illetve az első fele egyáltalán nem tetszett, de a közepétől igen. Az is sokat segített, hogy végre sikerült egy VGA kábelt szerezni az xbox360-hoz, így már tényleg HD módban játszhattam.
Az a vicces, hogy ezzel kb 2 db "achievement"-et sikerült elérnem a játékban az 50-ből, de ettől még nem fogom újrajátszani még kétszer, a nehezebb módokban, hogy szerezzek több pontot érte.
Még gondolkodom, hogy mit szerezzek be (fizetés után) következő játéknak. PS2-n a Black utolsó pályája nekem halál nehéz, és már jópár órát beleöltem, de lehet még annak nekifutok egyszer.
Sokan javasolták az Obliviont, de az én havi kb. 10-15 óra játékidőmmel vagy egy évig játszanám, én jobban szeretem a rövidebb játékokat. Letöltöttem az új Ghost Recon demoját, lehet az lesz a nyerő.

2 comments

Comment from: kemuri
kemuri

Oblivion tenyleg nagyoon jo, rengeteg orat bele lehet olni :)

04/23/06 @ 01:41 pm
Comment from: clyde
clyde

Black-et végigtoltam xboxon és számomra újradefiniálta az FPS fogalmát. Eddig számomra az etalon a Half Life 2 és a Halo volt, de ennek olyan hangulata van, h már harmadjára estem neki végigjátszani a játékot, ami még sohasem fordult elő velem egyetlen játékkal sem. A Specnic gulagon meddig jutsz el? Csak, mert ott a végén tök feleslegesen el lehet tolni egy csomó időt :) persze én is csak akkor jöttem rá, mikor már végigjátszottam és rájöttem, h mi a lényeg a végén :)))

04/25/06 @ 06:08 pm

Search

  XML Feeds

Photo albums software
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog template by Asevo | Bootstrap CMS