Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Marketing taktix »

Szoftvervasarlas itthon

  08/23/04 11:41 pm, by , Categories: Általános

Az az orult, teljesen kilatastalan otletem tamadt, hogy szoftvert akartam vasarolni. Konkretan vagy az Adobe Photoshop Album 2, vagy a JASC Paint Shop Album 5, vagy a Microsoft Digital Imaging Suite 10-et akartam volna megvasarolni.

  • Mindegyik abszolut "mainstream" szoftver, nagy gyartotol.
  • Nem vartam el, hogy honositva legyenek ezek a programok.
    A probalkozas teljesen kudarcba fulladt. Ha nem Officet vagy netan fotoshoppot akar vasarolni az ember, teljesen remenytelen. Nincs erre sem online, sem hagyomanyos bolt. Nehany nagy vasarlo site tartalmaz szoftver kategoriat, de jatekokon, XP-n, Officen, esetleg UHU es Suse linuxon kivul semmi sincs.

    Korabban mar egy csomo szoftvert meg akartam vasarolni, de ezek a tipikus kis shareware szoftverek nem kaphatok nalunk, es a legtobb online shopban, ahol lehetne venni, nem fogadnak el magyar kartyat amugy sem.

    Azt nem ertem, hogy ha ennyire elkepeszto modon el van hanyagolva a magyar szoftver piac, akkor mit varnak el a cegek tolunk? Mirol beszel a BSA? Hogyan alakulhatna ki ennek kulturaja egyaltalan, mikor semmi realis lehetoseg sincs? Mit kellene ilyenkor tennem? Nem akarok virusos megtort kicsontozott vacakokat telepiteni a gepemre. Meg akarom venni. Mas nem szokott ilyet?

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Open Source CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog templates by Asevo | Blog software