Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Mac support plusz MS dolgokOlcsó DVD nem egyenlő kalóz DVD »

Visszatértem

  01/02/06 10:53 am, by , Categories: Általános

Nna, itt az új év, 2 hét szabadság után eléggé ütős az újra munkába állás traumája.
Két hétig csak lazultam, filmeket néztem (szerintem legalább 10-15 filmet), végigjátszottam a Cold Winter című FPSt PS2-n, beleöltem vagy 20 órát a Riviera című GBA játékba, és még jópár játékkal szórakoztam. Emellett néha főztem jókat, moziban voltunk a gyerekekkel, szóval lazítottam.
Néha volt egy-egy kreatív gondolatom, hogy mit szeretnék fejleszteni, meg megírni, de sikeresen elfojtottam ezeket a dolgokat, így most remélhetőleg újult erővel, feltöltődve kezdhetek neki az évnek. Legalábbis ez az elméletem.
Sajnos a PowerBook LCD-je megadta magát a szünet alatt, már előre rettegek, hogy mennyit ül majd rajta az Apple szervíz, gondolom elutazik Kínába meg vissza. Ilyen azért nem történt a ThinkPaddal, pedig az már vagy két éves. A főnökömnek vagy fél éve komoly motoros balesete volt, nagyot repült a ThinkPad laptopja is, és egy karcolás nem volt rajta utána.
Úgyhogy most ideiglenesen XP-vel küzdök (Ctrl-clicket nyomok rendszeresen, meg a copy-pastet zavarom össze), gondolom 1-2 nap és visszaszokom.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Multi-blog engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skin by Asevo | evoCore