Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Elso magyar online zeneboltKorn »

What's going on

  05/17/04 09:51 pm, by , Categories: Általános

Vegre olyan esemenyre utazok, ami nem sux. Jovo heten a BEA eWorldon leszek (felteve ha a tenoristak nem kezdenek San Franciscoban robbantgatni).
Ha lesz ingyen WiFi, akkor majd tudositok a Sony Clievel - A CEBITen kemenyen fizetos volt. Kivancsi vagyok, lesz-e valami jelentosebb bejelentes, termek szempontbol igazabol semmi jelentos ujdonsag nem varhato. Semmi uj verziora nem keszulnek mostansag, csak WLP Service Pack 3 jon ki, ez azert nem vilagrengeto :-)

Egyebkent kevesebbet szoktam postolni ide mostansag, ennek tobb oka is van. Rogton az elso, hogy vettem egy Sony PlayStation 2-t, es szabadidomben probalom megszokni, hogy a konzolos kontrollerrel apritsam az ellenseget az eger+billentyuk megoldassal szemben.

Igazabol tobb okbol vettem PS2-t, nem csak azert mert megirigyeltem egy kollegatol. Valahogy ugy vagyok vele, hogy ha bekapcsolom itthon a gepem, automatikusan elkezdek leveleket olvasni, es pillanatok alatt elkezdek dolgozni, ahelyett, hogy pihennek. Raadasul a Knight Rider ota nem is igazan elveztem PC gamet. Mindegyikkel bajlodni kell, telepiteni, konfiguralni, peccselni, es havonta 2x gepet fejleszteni, hogy elvezheto legyen. A konzolba berakom a CD-t, aztan 1 perc, es folyik a ver, ahogy kell.
Eppen a Red Faction 2 nevu jatekot gyurom.

Boxshot

Holnap pedig egy hosszabb belfoldi tura varhato. El fogunk latogatni Debrecenbe, ahol egy kis irodat akar nyitni a ceg. Ha lesz ingyen WiFi, akkor majd tudositok ;-) Ha veletlen valaki Debrecenben szeretne dolgozni, es J2EE bajnok, akkor az holnap vesse a kek Suzuki WagonR+ autonk ele magat! Illetve kuldjon egy emailt.

Ma egyebkent erdekes fejlemenyre figyeltem fel az utcaban. Egeszen a mi sorhazunkig kabelt fektetett a helyi telefonszolgaltato. Most vagy csak engem szivatnak, vagy tenyleg lesz juniusra rendes internet itthon.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

b2
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog theme by Asevo | Forums software