Ha elemmel megy és fényes, kell!
« ZenegepWindows XP Unalmas Edition »

What's going on

  07/19/05 08:56 pm, by , Categories: Általános

1. A Harry Potter 6. resz egeszen jo volt, bar kicsit befejezetlennek erzodik. Rendben, hogy lesz meg egy resz, de azert valamifele befejezettseg-erzet illene egy ekkora konyv vegere. A karacsonyfas poenon jo sokat rohogtem, es ugy egeszeben azert izgalmas, jo konyv ez.

2. Abszolut varatlanul firmware frissites jott ki a Rio Carbon zenelejatszomra, ennek segitsegevel mar tudok ra tolteni Yahoo Unlimited elofizetos zeneket. Nagyon orultem neki - ezzel vagy 60 ezret megsporoltam, mert mar tervezgettem, hogy kene olyan mp3 playert venni, ami ezt tudja. Igy a legjobb, mert nagyon jo kis keszulek, nem szivesen csereltem volna le.

3. Kifejezetten peches vagyok hardware tekinteteben, most a nagy viharok alatt aramingadozas miatt elpukkant a desktop gepemben az alaplap, eppen szervizben van. Amikor visszakapom az uj alaplappal, ujra fogom telepiteni a Windowst, es szep es jo es gyors lesz hirtelen. Ha-ha.

4. NAGYON itt az ideje mar a nyaralasnak, borzaszto faradt vagyok. Utalom az osszes ugyfel arcat, meg a projecteket, meg mindent, ami a munkaval kapcsolatos. Borzaszto suru heteink vannak, azert is irok ide ilyen keveset. Remelem jo idot sikerul kifogni a nyaralasra, eleg csalodott lennek, ha arra rovid egy hetre pont rossz ido lenne. Mert En Megerdemlem (tm).

5. Nyaralasra majd viszem magammal az uj Gameboy Advance SP gepemet. Belattam, hogy az N-Gagera rendkivul keves jatek jon ki, es ami kaphato, az meg hihetetlen draga, es altalaban szar. Kivalo pelda erre a Crash Kart jatek, ami Playstationon a lanyom nagy kedvence, N-Gagen pedig abszolut hasznalhatatlan, elvezhetetlen szornyuseg. Elsosorban a keskeny kepernyo miatt nem lehet latni, ha kanyar jon, illetve alig lehet kovetni az utat, tehat faltol falig pattog az ember rajta. Hiaba a csoda 3D engine az N-Gagen, GBA-n sokkal elvezhetobb az ugyanez a Crash Kart, csak epp egyszerubben kinezo jatek.
Azert egy Playstation Portablet biztos fogok venni, ha itthon is megfizetheto aron hozzaferhetove valik.

Szolgalati kozlemeny: ha lesz pici energiam, ki fogom valahol kapcsolni a commenteket, borzaszto mennyisegu comment spam jon a rendszerbe. Sajnos valamiert nem is blokkolja meg szedi ki a spam filter cucc a b2evo-ban, es mar hosszu hosszu ideje nem is jott ki frissites a rendszerhez, eleg szar ez.

2 comments

Tibu

Miért nem hackelsz belep valami kis plusz mezőt, amnek a tartalmát ellenőrzöd? úgy, mint a kkovacs.hu -n van pl.

07/25/05 @ 12:50 pm
nyenyec

GBA-hoz ajánlom:

Final Fantasy Tactics Advance
Advance Wars
Fire Emblem

08/02/05 @ 05:19 pm

Search

  XML Feeds

Social CMS engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Free CMS