Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Megint buta a SonyAntikonyvajanlat »

What's happening

  02/13/05 05:27 pm, by , Categories: Média

A het jellemzo szava a kaosz volt. Egesz heten ugyfelek voltak az irodaban, es kozben is egyeb telefonkonferenciak, projectek indulnak es zarulnak, szoval azt lehet mondani, hogy igy februarban tenyleg beindult az ev a cegnel.
Majdhogynem vegigaludtam a hetveget, rendesen delutan is aludtam a gyerekekkel :-). Azert par epizodot megneztem a kedvenc sorozataimbol.
A harom aktualis kedvenc:

Joey

Joey

Remelem, eszrevette mindenki, hogy a HBO itthon is elkezdte sugarozni a Joeyt. A szinkron egesz elviselheto. Azt olvastam, hogy novemberben itthon is jon ki DVD-n az elso sorozat. Kivancsi leszek, hogy itthon milyen sikere lesz.

Numb3rs

Numb3rs

Egyre jobban tetszik ez a matematikus-nyomozos sorozat is, bar nem tudom, hogy a koncepcio hany epizodot bir meg ki. A latvany is erdekes, a figurak is szimpatikusak, meglatjuk. Ha nem borul ki a tudos csavo minden epizodban, mint eddig, akkor egy seasont biztos meger.

Medium

Medium

Ez most talan a legizgalmasabb sorozat. A legtobb amerikai sorozattal szemben nincsen tulidealizalva a csalad bemutatasa, az unalmas rutinnal, kis harcokkal, vitakkal egyutt is boldog csaladi elet (es hazassag) mellett pedig jo sztorira is futja. Itt is aggodalomra ad okot, hogy az alapotlet hamar unalmassa valhat ("I see dead people!"), de majd meglatjuk. A hatterben mindig jelenlevo humor meginkabb elvezetesse teszi.

3 comments

mamba

business cards

08/04/05 @ 07:17 pm
daman

business cards

08/05/05 @ 02:30 pm
ykky

generic viagra

08/05/05 @ 02:39 pm

Search

  XML Feeds

CMS engine
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Secure CMS