Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Star Wars Force UnleashedMamma Mia »

Bábel Delikát étterem

  09/15/08 02:21 pm, by , Categories: Konyha

A Bábel az irodánkkal közvetlenül szemben helyezkedik el, ami ilyen vacak esős időben rendkívül vonzóvá teszi. Az elmúlt pár hétben bevezettek egy szuper ár-érték arányú ebédmenüt is, és egyre gyakrabban ebédelünk náluk.

Ma a menü nem vonzott annyira, és inkább az étlapról választottam, nézzétek milyen jó dolgokat:

From Food

Ez itt egy padlizsánkrémmel töltött tortillatekercs, nincsen erőteljes íze, de jó kis előétel. A feleségem imádja a padlizsánkrémet, meg az avokádót is, szóval már ezért el kéne hoznom ide.

From Food

Főételnek nekem mindenképpen hús kell, szóval ezt a könnyű kis csirkemellet választottam, ami párolt, alig ízesített volt, de a parajos szószos tészta szuper ízt adott végül neki.

From Food

Desszertnek egy könnyű madártej, rajta valami eszméletlen jól kinéző, aranyló cukorszálakkal.

A sima menüs ételek is nagyon finomak szoktak lenni, de mindenképp kell mellé egy desszert, hogy én ne maradjak éhes. A kiszolgálás is remek, csak az a kérdés, az ilyen igényesebb helyek meddig tudnak megmaradni a Váci utcában uralkodó turistagulyásleves meg fagyasztott pizza éttermek mellett. Szóval hajrá Bábel!

3 comments

Comment from: Cinti  
Cinti

Nagyon szépen köszönjük a hozzászólást és örömmel vettük tudomásul,hogy ízlik az étel és, hogy egyre gyakrabban járnak hozzánk!Továbbra is várunk szeretettel:)

10/01/08 @ 09:45 am
elzee

úgy nézem, el kell mennem…

10/16/08 @ 10:30 pm
Comment from: T. Gergely  
T. Gergely

Nem is tudtam, hogy ilyen régóta van ez az ebédmenü, én csak most fedeztem fel, hogy megkaptam a hírlevelüket.
Elsõre nem mertem volna bevállalni egy komplett vacsorát, de amit a1490 Ft-ért kaptam, már az is elég meggyõzõ volt, szóval végig kellett kóstolnom egy teljes menüt.:)
Hát nem kellett csalódnom! Az adagok miatt aggódókat szeretném helyrerakni, a sajttállal együtt teljesen príma egy menü, pedig nem vagyok a habzsolás ellensége :)
A bárány duó egészen hihetetlen és a borkínálatukba se tudnék belekötni. A feleségem meg odavolt a trüffelgolyókért is amik a végén érkeztek a séf ajándékaként - szóval a 4 fogás helyett sokkal inkább 5-6 érkezik az üdvözlõfalatkával együtt. Nagyon remélem, hogy a hazai mezõny hamar felzárkózik, személy szerint hajlandó vagyok akármikor visszamenni és bátran hívok oda akárkit.

Gergely

07/22/09 @ 05:14 pm

Search

  XML Feeds

Open-Source CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skins by Asevo | CMS engine