Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Virtuális séta, CSI NY, Second LifeMáshol »

HTC Touch tapogatás

  10/19/07 02:09 pm, by , Categories: Hardver

Egy kollega HTC Touch készülékét volt lehetőségem nyúzni egy picit. Ugye ez az a Windows Mobile alapú érintőképernyős készülék, amit az iPhone lázat kihasználandó gyorsan piacra dobott a HTC.

Az első benyomások nagyon rosszak lettek - erősebben, tényleg csak szinte körömmel tudtam mozgatni a felületet. Amikor sikerült begyakorolnom a mozdulatokat, már nagyobb sikerrel tudtam ujjal vezérelni a telefont.

A böngészőben is lehetett ujjal scrollozni minden irányban, de gyakorlatilag elég fájdalmas élmény, lassú és nem precíz.

Sajnos a telefonon futó szoftverek képernyői a tollat igénylő régi Windows Mobile felületet őrizték meg. Tényleg csak nagyjából az alkalmazások indítására, híváskezdeményezésre, illetve időjárásjelentés megjelenítésére lett kialakítva a Touch alkalmazás. Azért ha tovább bővíti ezt a funkcionalitást a HTC, használható lesz, de persze ég és föld az iPhone élményhez képest. A hírek szerint a Nokia is touch felületet ad hozzá az S60 újabb verzióihoz.

2 comments

moszi

A kolléga kellett volna várjon 1-2 hónapot, ugyanis most érkezik novemberbe a HTC Touch következõ verziója ami már szétcsúsztatható, 256/128 memória és HTC azt mondja, hogy úgy fejlesztették ki a touchscreen-t, hogy az kézzel legyen kezelhetõ …

Node valószínû az ára is dupla lesz ugyanúgy mint a Kaiser esetében …

10/19/07 @ 03:11 pm
Comment from:
admin

A kollega ingyen kapta :-)

10/19/07 @ 03:13 pm

Search

  XML Feeds

Forums software
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skin by Asevo | Multiple blogs solution